Cadde Çakallarla Dans 5 oyuncuları kim? Çakallarla Dans 5 filmi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Çakallarla Dans 5 oyuncuları kim? Çakallarla Dans 5 filmi konusu nedir, nerede çekiliyor?

12.10.2021 - 19:16 | Son Güncellenme:

Çakallarla Dans filminin son 5. bölümü, 2018 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde yine; Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu yer alıyor. Film televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Peki, Çakallarla Dans filmi nerede çekildi?

Çakallarla Dans 5 oyuncuları kim Çakallarla Dans 5 filmi konusu nedir, nerede çekiliyor

Oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük beğeni toplayan Çakallarla Dans 5 filminin yönetmenliğini Murat Şeker üstlenirken Ali Tanrıverdi ile bilikte senaryosunu da kaleme aldı. Komedi ve macera türünde film severlerin karşısına çıktı.

Haberin Devamı

ÇAKALLARLA DANS 5 OYUNCULARI

Şevket Çoruh - Kayınço Gökhan
İlker Ayrık - Muhasebeci Servet
Timur Acar - Köfte Necmi
Murat Akkoyunlu - Del Piero Hikmet
Didem Balçın - Fatma
Hande Katipoğlu - Tavşan Zeynep
Hakan Bilgin - Hüseyin Abi
Ceyhun Yılmaz - Adem
Şebnem Dönmez - Müjgan
Naz Çağla Irmak - Leyla
Uraz Kaygılaroğlu - Sinan
Ali Barkın - Pıtırcık

ÇAKALLARLA DANS 5 FİLMİ KONUSU

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hâkim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan'ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan'ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan Sinan'la Leyla'yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister. Yasağı delip bir araya gelen ekip Kayınço'nun kızını kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır.

Haberin Devamı

NEREDE ÇEKİLDİ?

Seri komedi filmi Çakallarla Dans 5'in çekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleşti.