Cadde Camdaki Kız'da Nalan, Hayri'yi öptü! 'Sonunda aşkını itiraf etti'

Camdaki Kız'da Nalan, Hayri'yi öptü! 'Sonunda aşkını itiraf etti'

17.06.2022 - 07:36 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 16 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan 47’nci bölümüyle sezon finali yaptı. Cana’nın hamileliğini öğrenen ve kendisine söylenen yalanlara tahammülü kalmayan Nalan, herkesle yüzleşti. Bu sırada Muzaffer ve Pera’nın düğünü için heyecan arttırırken; duygularını ilk kez açığa vuran Nalan'ın kendisini Hayri ile hiç beklemediği bir konumda bulması bölüme damga vurdu. İşte 'Camdaki Kız' sezon finalinde yaşananlar...

Camdaki Kızda Nalan, Hayriyi öptü Sonunda aşkını itiraf etti

Bahar GENCER/ Milliyet.com.tr
Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız' dizisi, 16 Haziran Perşembe akşamı ikinci sezonun final bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizide; gerçeklerle yüzleşen Nalan, Sedat’la evlenmekten pişman olduğunu itiraf edip Hayri'yle yakınlaşırken; Pera ve Muzo’nun başlamadan biten düğünü bölüme damga vurdu.

NALAN-SEDAT-CANA YÜZLEŞMESİ

'Camdaki Kız' 47’nci bölümde; Cana’nın kendisini çağırıp hamile olduğunu söylemesiyle şoke olan Gülcihan, Sedat ve Selen’le bu durumu çözmeleri gerektiğini konuştu. Aynı gece kocasının telefonuna ‘Mahmut Abi’ diye kaydettiği Cana’nın attığı mesajları gören Nalan, Sedat’tan şüphelendi.

Camdaki Kızda Nalan, Hayriyi öptü Sonunda aşkını itiraf etti

Sonrasında Sedat, annesi ve ablasının; Cana’nın hamileliği hakkında konuştuğunu duyan Nalan, üzerinde gecelikle soluğu Cana’nın evinde aldı. O anlarda Nalan’ın gittiğini fark eden Feride Hanım da kızını merak etti. 

Haberin Devamı

Nalan’ı yalnız bırakmayan Hayri, onun isteği üzerine Cana ve Nalan’ı konağa götürdü. Her şeyi duyduğunu söyleyen Nalan, ‘Artık oyun bitti! Bana doğruları söyleyin' diyerek açıklama bekledi. Ancak Cana’nın ‘Bebeği aldırdım’ demesiyle diğerleri de durumun Sedat’la ilgisi olmadığını belirtti. Feride’nin müdahale etmesiyle susan Nalan, odasına gitti. Cana da kendisini eve bırakan Hayri’ye; Sedat’tan hamile olduğunu itiraf etti. 

RAFET, GÜLCİHAN-CAVİT AŞKINI PERVİN'DEN ÖĞRENDİ

Ertesi gün Muzo’nun düğünü için konakta heyecanlı anlar yaşanırken; Cavit ve Gülcihan’ın geçmişte sözlü olduğunu öğrenen Pervin, Rafet’i aradı. Onunla buluşan Pervin, tüm gerçekleri anlattı. Duyduklarıyla şoke olan Rafet, düğünün olacağı otele; aklında soru işaretleriyle gitti.

Camdaki Kızda Nalan, Hayriyi öptü Sonunda aşkını itiraf etti

Aynı anlarda tören için hazırlanan Selen, Pera’ya destek olurken; Nalan da yakın arkadaşı Billur’a Cana ile olanları anlattı. İlk kez hem Billur’a hem kendisine dürüst olan Nalan, evliliğinin büyük bir hata olduğunu söyledi. İçkiyi fazla kaçıran Nalan, çevresindeki herkese karşı oldukça dürüst konuşurken; başta Feride olmak üzere herkes bu durumdan endişe duydu.

PERA, MUZAFFER'İ TERK ETTİ

O sırada Cana’nın düğün için geldiğini gören Nalan daha da sinirlenirken; elindeki şampanyayı onun üzerine döktü. Ardından Koroğlu Ailesi, Muzo’ya iyi dileklerini sunmak için toplandı. Duygusal anlar sonrası Pera’ya bakmaya giden Muzaffer ise hayatının şokunu yaşadı.

Camdaki Kızda Nalan, Hayriyi öptü Sonunda aşkını itiraf etti

Haberin Devamı

Bir not ve yüzüğü bulan Muzaffer, Pera’nın gittiğini anlayınca yıkıldı. Muzaffer’i öyle gören Levent, Selen ve Sedat’ı gelin ile damadı bulması konusunda tembihledi. Annesi Pervin ile arabada olan Pera’nın mutsuzluğu ise kafaları karıştırdı.

Cavit’in Gülcihan’ın yanına gittiğini fark eden ve onların yanına giden Rafet Koroğlu ise geçmişlerine dair her şeyi anlatmaları gerektiğini söyleyerek, karısı ve bacanağının karşısına dikildi.

Camdaki Kızda Nalan, Hayriyi öptü Sonunda aşkını itiraf etti

SEDAT, ALP'İ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ

Öte yandan Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrenen Alp de düğüne gelerek; karısından hesap sordu. Cana’yı hırpaladığını gören Sedat, Alp’in bebek konusunda bağırmasıyla onu yumrukladı. Hırsını alamayan Sedat’ı; Selen ve Cana durdurmaya çalıştı.

NALAN-HAYRİ YAKINLAŞMASI

Herkesten uzaklaşan Nalan’ı merak eden Feride Hanım, Billur’la birlikte kızını aramaya başladı. O sırada Hayri ile bahçede sohbet eden Nalan, zor bir çocukluk ve kötü bir evlilik geçirdiğini anlattı. Tam her şeyden umudunu kestiği sırada Hayri’nin karşısına çıktığını itiraf eden Nalan, ilk hamleyi yaparak Hayri’yi öptü. İkilinin ilk öpücüğünü kimin gördüğü ise merak konusu oldu.

Camdaki Kızda Nalan, Hayriyi öptü Sonunda aşkını itiraf etti

Haberin Devamı

Sezon finalinde; Pera’nın Muzo’yu terk etmesi ve Nalan-Hayri arasında yaşanan yakınlaşma ile ikilinin öpüşmesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları...

“Bu hikayede yanan Muzo oldu”
“Nalan, Feride’nin sözlerini hatırlayınca; annesine inat Hayri’yi öptü”
“Ah Nalan ,sonunda anneni haklı çıkardın”
“Hayri ve Nalan’ın öpüşmesini gören Feride ise yandılar”
“Çok şükür, tüm sezon boyunca şu öpücüğü bekledik”
“Nalan için yaşadığı her bir travmayı atlatmaya ve yaralarını sarmaya çalışma zamanı”
“Acaba Nalan ile Hayri’yi kim gördü? Ya Tako ya da Feride”
“Pera sen ne yaptın? Hepimiz inanmıştık evleneceğinize”
“Nalan sonunda aşkını itiraf etti”
“Ah Muzo nasıl kötü bir şans, Pera bizi bile inandırdı”
“Nalan artık içindeki her şeyi dışa vurdu sonunda. Tüm duyguları aynı anda patladı: pişmanlık, nefret, aşk...”
“Nalan sanırım ilk defa mutluluktan ağladı. O gözünden düşen tek damla yaş, çok değerliydi”
“Pera’nın gideceğini hiç düşünmemiştim, yazık oldu Muzo’ya”