Cadde Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba

Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba

07.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Güzelliği ve fit görtüntüsü ile yıllara meydan okuyan Hande Ataizi, Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Kadrosunda yer aldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'ın izleyicilerine müjde veren Ataizi, sekiz yaşındaki oğlu Aslan Leon ve dört yıl önce boşandığı Benjamin Harvey hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Çok para kazanmak bu mesleği icra etmemde bir sebep değil" sözleriyle de dikkat çekti.

Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba

Kanal D'de perşembe akşamları milyonları ekran başına kitleyen Camdaki Kız dizisinde ‘Cana’ karakterine hayat veren Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Hayli keyifli olduğu gözlenen oyuncu, muhabirlerle bir süre sohbet etti.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ MÜJDESi

Camdaki Kız'ın sezon finalinin yaklaştığını ve önümüzdeki yıl büyük ihtimalle dizinin devam edeceğini açıklayan Ataizi, bu durumdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba

"HER ŞEYE SAHİP OLAMAYACAĞINI BİLMELİ"

Oğlu Leon’un okula gidip geldiğini, derslerinin iyi olduğunu ve piyano eğitimi aldığını belirten 48 yaşındaki güzel, “Leon büyüdüğünde ne olmak istiyor?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Pilot olmak ve tren sürmek istiyormuş. İstediği mesleği yapabilir. Ben onu gereksiz harcama yapmama konusunda da disiplinli büyütüyorum. Her şeye sahip olamacağını bilmeli. Açıklamasını da yaparak her dediğini yapmıyorum.

"MESLEĞİMDE AZ YA DA ÇOK PARA KAZANMAK FARK ETMİYOR"

Ataizi, “Ben de gereksiz harcama yapmam. Evime yürüyerek giderim. Dışarı çıktığımda kolay kolay araç kullanmam, metroya binerim. Yani ne mantıklıysa onu yaparım. Ben mesleğimi çok seviyorum, az ya da çok para kazanayım fark etmiyor. Çok para kazanmak bu mesleği icra etmemde bir sebep değil. Önceliğim işimi düzgün yapmak sonra para" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BENJAMIN, LEON'LA İSTEDİĞİ ZAMAN GÖRÜŞÜYOR"

"Eski eşiniz Benjamin Harvey ile görüşüyor musunuz?" sorusunu ünlü oyuncu, "Tabii ki görüşüyorum. Benjamin çok çok iyi bir baba. Leon'la da istediği zaman görüşüyor ve birlikte vakit geçiriyorlar. Hatta okullar kapandıktan sonra yurt dışına gidecekler. Baba oğul ilişkileri çok iyi" şeklinde cevapladı.

Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba

20 YAŞ FARK!

2012 yılında dünyaevine giren Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey ile Hande Ataizi, 2014 yılında oğulları Aslan Leon'u kucaklarına almıştı. Çift, 2018 yılında boşanmıştı. Güzel oyuncu, uzun süredir kendisinden 20 yaş küçük Dinç Aydoğdu ile aşk yaşıyor.