Cadde Caner Toygar'dan intihar teşebbüsü sonrası ilk açıklama

Caner Toygar'dan intihar teşebbüsü sonrası ilk açıklama

29.03.2018 - 07:01 | Son Güncellenme:

Evlilik programıyla ünlenen Caner Toygar, Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırıldı. Caner, yaptığı son paylaşımda “Son sözler güzeldir” ifadelerini kullandı. Esra Erol’un eşi Ali Özbir “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” dedi. Hastanedeki tedavisi sonrası Caner'den "Dün için herkesten özür dilerim. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım" açıklaması geldi.

Caner Toygardan intihar teşebbüsü sonrası ilk açıklama

Evlilik programlarıyla ünlünen Caner Toygar intihar teşebbüsünde bulundu. Beylikdüzü'nde bir hastanede tedavi altına alınan Caner'in sağlık durumu iyiye gidiyor. Ünlü damat adayının herhangi bir hayati riski bulunmuyor. Toygar, sosyal medya hesabından, "İntihar bir çözüm değil, aksine, bir çözümsüzlüktür, bir sondur ve bir yenilgidir." paylaşımı yaptı.

ESRA EROLU'UN EŞİ DUYURDU: NABZI ATIYOR...

Haberin Devamı

Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi yapımcı Ali Özbir, olayın ilk duyulduğu anda, Caner'in intihar girişiminde bulunduğu ve tedavi altına alındığı bilgisini doğruladı. Erol’un eşi Ali Özbir “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” dedi.

CANER'İN SON SÖZLERİ: HAKKIMI HELAL ETMİYORUM



Akşam saatlerinde intihar girişiminde bulunan Caner Toygar, Beylikdüzü'nde kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Caner Toygar, intihar girişiminden önce sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum, saçma sapan bir şey yapmak istemiyordum ama artık dayanamıyorum" dedi.

İNTİHAR TEŞEBBÜSÜ SONRASI İLK AÇIKLAMA: ÇOK ÜZGÜNÜM!

Hastanedeki tedavisi sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan Caner Toygar " Merhaba. Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim. Tekrardan herkesten özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

CANER TOYGAR KİMDİR?

1 Ocak 1980 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Caner Toygar, lise tahsilinin ardından eğitimine devam etmedi. 2013 yılında evlilik programına katılan Caner, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturdu ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline geldi.

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin’e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu.

2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve “Naber Fıstık” isimli albümü çıkarmıştır.

Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir’de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.