Cadde Canlı yayında terör örgütüne selam!

Canlı yayında terör örgütüne selam!

19.07.2008 - 01:13 | Son Güncellenme:

‘Çarkıfelek’te “Tebriz’e selam, Erbil’e selam, El Kaide’ye selam” diyen Mehmet Ali Erbil’i stüdyodakiler alkışladı. Ekran karşısındakiler ise tepki gösterdi

Canlı yayında terör örgütüne selam

Mehmet Ali Erbil, sunuculuğunu yaptığı “Çarkıfelek” adlı yarışmanın önceki akşam ekrana gelen bölümünde televizyon başında kendisini izleyenleri şaşırtan bir “espri” yaptı. Kanal 1’de canlı olarak ekrana gelen yarışmada Erbil, terör örgütü El Kaide’ye selam söyledi.
Programa Tahran’dan gelen yarışmacıyla sohbet eden Erbil, “Bugün unuttuk bak selamı. Tebriz’e selam, Erbil’e selam, Afganistan’a selam, Pakistan’a selam, El Kaide’ye selam” dedi. 

“Kara mizah yaptım”
Seyirciler de Erbil’in bu selamını alkışladı. Ancak ekran başındaki izleyicilerden tepki geldi. Eşi Tuğba Erbil’le tatil için Atina’ya giden Erbil, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.
Erbil, “Yayında yaptığım espri bir kara mizah örneğidir ve bu durum sanırım yanlış anlaşıldı. Benim 33 yıllık sanat yaşamımda duruşum ortadadır. Ben vatanına, milletine ve bölünmezliğimize son derece saygı duyan ve bunu da her fırsatta dile getiren bir sanatçıyım” açıklamasını yaptı.