Cadde Cardi B'nin iki ayrı yüzü! Sahnede yaşananların perde arkası ortaya çıktı

Cardi B'nin iki ayrı yüzü! Sahnede yaşananların perde arkası ortaya çıktı

01.08.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Abartılı lüks harcamaları, sahnedeki ve günlük hayattaki gösterişli kıyafetleriyle gündeme gelen rapçi Cardi B, geçtiğimiz günlerde sahnedeyken kendisine içecek fırlatan dinleyicisine sinirlenerek mikrofonunu fırlatmıştı. Bu hareketiyle gündem olan rapçinin yaşadığı olayın aslında bambaşka olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde sahnede performans sergilerken bir hayranının kendisine içecek fırlatmasıyla karşılaşan Cardi B, mikrofonunu hayranının üzerine fırlatarak şaşkınlık yaratmıştı.

Haberin Devamı

Ancak yeni yayınlanan ve başka bir açıdan çekilmiş olan görüntüler, durumun aslında farklı olduğunu gözler önüne serdi.

Cardi Bnin iki ayrı yüzü Sahnede yaşananların perde arkası ortaya çıktı

Video dikkatlice incelendiğinde, aslında Cardi B'nin başta kendisine içecek atılmasını istediği anlaşılıyor. Ünlü rapçi şarkısını söylerken ve sahne şovunu yaparken, kendisine içecek atılmasından oldukça keyifli görünüyor.

Cardi Bnin iki ayrı yüzü Sahnede yaşananların perde arkası ortaya çıktı

Ancak bir süre sonra benzer bir olayla yeniden karşılaşan Cardi B, izleyiciye mikrofon fırlatarak karşılık veriyor. Ardından videoda, içeceği fırlatan kadının Cardi B'ye bakarak özür dilediği ve güvenlik tarafından dışarı çıkarıldığı da görülüyor.

Cardi Bnin iki ayrı yüzü Sahnede yaşananların perde arkası ortaya çıktı

Bu olay, Cardi B'nin sahne performansları ve tepkileriyle ilgili tartışmaların yeni bir boyut kazanmasına yol açarken, hayranları ve kamuoyu, ünlü rapçinin bu olaya nasıl bir açıklama getireceğini ve gelecekteki sahne performanslarında nasıl bir tutum sergileyeceğini merakla bekliyor.