Cadde Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşme'de aşk tazeledi!

Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşme'de aşk tazeledi!

14.08.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Amerika Teksas basketbol takımı San Antonio Spurs’da görev alan Cedi Osman ile oyuncu eşi Ebru Şahin, geçtiğimiz sene yaşamlarını birleştirdikleri Çeşme’de aşk tazeledi. Düğün yaptıkları mekanda denize giren çift, romantik dakikalar geçirdi.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşmede aşk tazeledi

2020 yazında Alaçatı'da aşk yaşamaya başlayan Ebru Şahin ile Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Kapadokya'da sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' diyen Ebru Şahin, 1 Temmuz'da Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcuyla nikâh masasına oturmuştu. Yakın dostlarının ve aile fertlerinin katıldığı samimi bir törenle evlenen ikilinin şahitliğini yakın dostlarından Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlenmişti.

Haberin Devamı

ÇEŞME'DE DÜĞÜN YAPTILAR

Makedonya’da kıyılan resmi nikâhın ardından Türkiye'ye gelen ünlü çiftin Çeşme'deki düğününe; sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katılmıştı. Törendeki temsili nikahı Acun Ilıcalı kıymıştı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşmede aşk tazeledi

ROMANTİZM DOLU GÜN

Amerika Teksas basketbol takımı San Antonio Spurs’da görev alan Cedi Osman ile oyuncu eşi Ebru Şahin, geçtiğimiz sene yaşamlarını birleştirdikleri Çeşme’de aşk tazeledi. 2022 yazında düğün yaptıkları mekanda denize giren çift, mutluluk ve romantizm dolu bir gün geçirdi.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşmede aşk tazeledi

DENİZDE AŞKA GELDİLER

Yakın arkadaşları Gözde Telek ile aynı mekana giden ikili, uzunca bir süre şezlongda oturup sohbet etti. Daha sonra Şahin ile Telek, suya girerek günün açılışını yapmış oldu. Dakikalar sonra denize girip ekibe dahil olan ünlü basketbolcu, eşi Ebru ile suda romantik anlar yaşadı. Çifte ilerleyen saatlerde Şahin'in menajeri Abdullah Bulut eşlik etti. 

Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşmede aşk tazeledi