Cadde Cemal Güzelci kimdir kaç yaşında? Cemal Güzelci hayatı ve kariyeri...

Cemal Güzelci kimdir kaç yaşında? Cemal Güzelci hayatı ve kariyeri...

31.03.2022 - 08:47 | Son Güncellenme:

Cemal Güzelci, Hülya Avşar ile görüntülenmesinin ardından magazin gündeminde ismi sıklıkla araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Tarabya'da bir mekanın çıkışında görüntülenen Cemal Güzelci ve Hülya Avşar ikilisinden Avşar kızı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Peki Cemal Güzelci kimdir kaç yaşında?

Cemal Güzelci kimdir kaç yaşında Cemal Güzelci hayatı ve kariyeri...

Cemal Güzelci hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hülya Avşar ile Tarabya'da bir restoranın çıkışında görüntülenen Cemal Güzelci-Hülya Avşar arasında aşk iddiaları geçtiğimiz haftalarda gündeme atılmıştı. Hülya Avşar mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Biz ahbabız yanıtını veren Hülya Avşar sevgili olsak çıkar el ele gezeri şu anlık arkadaşım bizi daha çok göreceksiniz ifadelerini kullandı. Peki Cemal Güzelci kimdir kaç yaşında?

Haberin Devamı

CEMAL GÜZELCİ KİMDİR?

Cemal Güzelci, Derlüks Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Cemal Güzelci, Pertevniyal Lisesi mezunudur. Güzelci, 1992 yılından itibaren deri giyim sektöründe çeşitli kademelerde çalışmış, 2002 yılında Derlüks’ün kuruluşunda bulunmuş, 2008 yılında da Şirket’in büyük ortağı olmuştur. İyi derecede Rusça bilmektedir.

Cemal Güzelci kimdir kaç yaşında Cemal Güzelci hayatı ve kariyeri...