Cadde Ceylan gençlere sitem etti! 'Yeni nesil terbiyesiz'

Ceylan gençlere sitem etti! 'Yeni nesil terbiyesiz'

27.05.2024 - 08:06 | Son Güncellenme:

Türkücü Ceylan (49) ve Seccad Mehmedi (36), önceki gece Maslak'ta bulunan bir mekanda izleyici karşısına çıktı. Yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren başarılı türkücü Ceylan, bu sefer genç nesil için sitemini belirtti.

Ceylan gençlere sitem etti Yeni nesil terbiyesiz

Bir zamanların 'Küçük Ceylanşarkıcı Ceylan Avcı, son zamanlarda değişimiyle ve geçirdiği estetik operasyonlarla magazin gündeminden düşmüyor.

Haberin Devamı

Sık sık imaj değiştirmesiyle gündeme gelen şarkıcı Ceylan, geçtiğimiz aylarda koyu renk olarak kullandığı saçlarını sarıya boyatarak sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Ünlü ismin koyu renkle geçen zamanı kısa sürdü ve tekrar sarı haline geri döndü.

Ceylan gençlere sitem etti Yeni nesil terbiyesiz

"YÜZÜMÜ TELEFONUM DAHİ TANIMIYOR"

Bir magazin programına konuk olan Ceylan, yüzünde estetik olduğunu ve değişiminden dolayı mutlu olduğunu belirtmişti. Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" demişti.

Ceylan gençlere sitem etti Yeni nesil terbiyesiz

"SESİ ÇOK GÜZEL"

Şarkıcı Ceylan ve Seccad Mehmedi, önceki gece sahne aldı. Birlikte arka arkaya sahne alacak olan ikili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ceylan, "Seccad benim şirketimden çıktı. Çocukluğundan beri hiç bir şekilde başkasına şarkı yapmadı. Sorumluluk almak istemiyordum ben aslında. Hiç bir şekilde de sanatçı almıyordum bu yüzden. Sesi çok güzel, şarkıları çok güzel o yüzden dayanamadım." dedi.

Haberin Devamı

Ceylan gençlere sitem etti Yeni nesil terbiyesiz

"BU İNSANLARA SAYGI DUYMUYORUM"

Seccad Mehmedi'yi överken genç nesilin terbiyesiz olduğunu dile getiren Ceylan, "Şimdiki nesilde terbiyesiz çok. Haddini bilmeyen insanlar o kadar çok ki. O yüzden Seccad'ı çok severim. Çok da efendidir kendisi. Ego. Yeni nesilin terbiyesizliğinin tek sebebi ego. Bizim büyüklerimize böyle şeylerimiz hiç olmadı. Bakıyorum, okuyamıyorlar bile. Bizler gibi olsalar, yetişseler yapamazlardı. İsim veremem ben hiç bir zaman. Halk bunun cevabını veriyordur zaten. Hiç bir zaman bu insanlara asla saygı duymuyorum. Canlı gelsin okusunlar. Görelim bakalım ne kadar şarkıcılar, sanatçılar. Performans çok önemli." diyerek genç nesile eleştirilerde bulundu.

Ceylan gençlere sitem etti Yeni nesil terbiyesiz

Yazarlar