Cadde ‘Çocuğumun ismi İstanbul olabilir’

‘Çocuğumun ismi İstanbul olabilir’

11.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kendi ismi bir şehir adı olan Paris Hilton, “Türkiye’yi çok seviyorum ancak İngilizce’de hindi anlamına geliyor. Bunu koyamam ama, çocuğuma İstanbul ismini verebilirim” dedi.

‘Çocuğumun ismi İstanbul olabilir’

Paris Hilton, bu yıl Antalya’da 26’ncısı düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show defilesi öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Model, Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’la Belek’teki The Land of Legend’s’te soruları yanıtlarken, serinlemesi için vantilatör desteği sağlandı. Hilton’un pırlanta yüzüğü ve bilekliği dikkat çekti. Nişanlısı Amerikalı aktör Chris Zylka’yla gelen model, “Bundan sonraki ilk hedefim aile kurmak. Artık evlenip, anne olmak için gün sayıyorum. Çocuklarımı büyütmek istiyorum” dedi. Kendi adı bir şehir ismi olan Hilton, “Çocuklarımından birine şehir ismi koyabilirim. Türkiye’yi de çok seviyorum ancak İngilizce’de hindi anlamına geliyor, o yüzden ismini veremem. Ama İstanbul ya da Londra olabilir” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Harika bir ülke’

Arkadaşlarına Türkiye’ye gitmelerini ve gezmelerini önerdiğini anlatan model, “Harika bir ülke... İnsanları sıcakkanlı ve iyi. İstanbul’a gittiğimde tekneyle Boğaz turu ve Kapalıçarşı’da dolaşmaktan keyif alıyorum. Zylka’yla evlendikten sonra çocuklarımla yeniden geleceğim” açıklamasını yaptı. Türk modellerle podyuma çıkacağı için heyecanlı olduğunu da belirten Hilton, “Onları Instagram’dan biliyorum” dedi.