Cadde Çukur 107. yeni bölüm fragmanı! Çukur 4. sezon 14. bölüm: Selim Koçovalı öldü!

Çukur 107. yeni bölüm fragmanı! Çukur 4. sezon 14. bölüm: Selim Koçovalı öldü!

08.12.2020 - 00:40 | Son Güncellenme:

Çukur 106. bölüm ile pazartesi akşamı fırtınalar estirdi. Erdenetler tarafından vurulan Selim Koçovalı'nın ölümü, Çukur'u yasa boğar, ancak Yamak için hareket vaktidir. Çukur 4. sezon 14. bölümde neler oldu?

Çukur 107. yeni bölüm fragmanı Çukur 4. sezon 14. bölüm: Selim Koçovalı öldü

Çukur artık Selim'siz kaldı. Yamaç'ın kollarında hayatını kaybeden Selim'in ardından Yamaç, intikam ateşi için yeniden harekete geçer. Ancak Çağatay'da köşeye sıkışmıştır. Bir anda Ogeday'ın sahneye girişiyle ortalık allak bullak olur. Çukur 107 yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Haberin Devamı

ÇUKUR 107. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Koçovalılar bir bir dünyadan kopup giderken, Çukur bu anlarda aileyi yalnız bırakmaz. 4. sezon 14. bölümde duygu seli yaşatan Çukur'un 107. yeni bölüm fragmanı henüz ekrana gelmedi.

106. BÖLÜM ÖZETİ

Çağatay’ın kurduğu tuzakla Koçovalılar’a büyük bir ateş düşecek ve Selim, Yamaç’ın kucağında son nefesini verecek. Koçovalı ailesi Selim’in ölümüyle derinden sarsılırken Akın babasının acısıyla saldırıya geçecek. Koçovalılar kaybettikleri oğullarının yasını tutarken Çukur onları yalnız bırakmayacak ve Selim’in cenazesinde duygu yüklü anlar yaşanacak.

Ogeday’ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybeden Çağatay ise kendisini Cengiz’in hedef tahtasında bulurken, işleri lehine çevirmenin yollarını arayacak. Koçovalı ailesi Selim’in kaybıyla yüzleşmeye çalışırken abisinin intikamını almaya yemin eden Yamaç, Cengiz’e hiç beklemediği bir darbe indirecek.