Cadde Çukur final tarihi belli oldu mu? Çukur dizisi ne zaman bitiyor?

Çukur final tarihi belli oldu mu? Çukur dizisi ne zaman bitiyor?

09.02.2021 - 00:19 | Son Güncellenme:

Çukur dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyiciler, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Çukur dizisinin ne zaman biteceğini merak ediyor. Aras Bulut İynemli'nin başrolde yer aldığı Çukur final tarihi belli oldu. Peki, Çukur ne zaman final yapıyor?

Çukur final tarihi belli oldu mu Çukur dizisi ne zaman bitiyor

Show TV'nin fenomen dizilerinden Çukur, 115. bölümde dikkatleri çekti. Yeni bölümleri her hafta merakla beklenirken dizinin final tarihine ilişkin iddia ortaya atıldı. Dizi 23 Ekim 2017 tarihinde Sow TV'de yayın hayatına başlamıştı. İşte, Çukur dizisine dair detaylar...

Haberin Devamı

ÇUKUR NE ZAMAN BİTİYOR?

Ay Yapım tarafından hazırlanan sevilen dizi Çukur, yeni bölümler yayımlanmaya devam ediyor ancak dizinin final tarihine ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Hazırlıkları 'Aras' kod adıyla başlayan daha sonra dizideki mahallenin adı olan Çukur'la  yayın hayatına devam eden dizide senaryo iki yıl ileri sardı.

Çukur'da büyük değişikler yaşanır ve Efsun bebeği ile ekrana gelir. Öte yandan dizinin de final tarihine ilişkin oyuncular daha önce 125. bölümü işaret etmişti. Çıkan haberlere göre dizinin final tarihi ileri bir zamana ertelendi. Böylelikle Çukur dizisinin mayıs ayı başında sonlanacağı iddia ediliyor. Birsen Altuntaş haberine göre dizinin bayram öncesi 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası biteceği bekleniyor.