Cadde Cüneyt Arkın, Yeşilçam'ın yıldızlarıyla çekilen fotoğrafı paylaştı

Cüneyt Arkın, Yeşilçam'ın yıldızlarıyla çekilen fotoğrafı paylaştı

29.10.2021 - 07:20 | Son Güncellenme:

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını yıllar öncesine götürdü. Yeşilçam'ın unutulmaz jönleriyle çekilen bir kareyi paylaşan Arkın "Eski mutlu günler" notunu yazdı. Sanatçının fotoğrafına ise hayranları "Şampiyonlar Ligi gibi kadro" yorumunu yazdı.

Cüneyt Arkın, Yeşilçamın yıldızlarıyla çekilen fotoğrafı paylaştı

Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan usta oyuncu Cüneyt Arkın, uzun bir aranın ardından Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönmüştü.

Haberin Devamı

Usta sanatçı, geçtiğimiz haftalarda ise diziden ayrıldığını duyurmuştu. 84 yaşındaki Arkın, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla beğeni topluyor.

"ESKİ MUTLU GÜNLER"
Instagram ve Twitter hesaplarını aktif kullanan sanatçı, son olarak ise yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Cüneyt Arkın, Türk sinemasının unutulmaz aktörleri Eşref Kolçak, Ekrem Bora, İzzet Günay ve Fikret Hakan ile bir aile toplantısında çekilen fotoğrafı, "Eski mutlu günler" notuyla paylaştı.

Cüneyt Arkın, Yeşilçamın yıldızlarıyla çekilen fotoğrafı paylaştı

Sanatçının takipçileri ise fotoğrafa "Şampiyonlar Ligi gibi kadro", "Yıldızlar geçidi" , "Yeşilçam'ın devleri" gibi yorumlar yaptı.