Cadde Dağhan Külegeç mekik dokuyor!

Dağhan Külegeç mekik dokuyor!

10.02.2017 - 08:19 | Son Güncellenme:

Çekimleri Adana’da yapılan yeni sezonun iddialı yapımlarından “Yeni Gelin” dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Dağhan Külegeç,  adeta Adana-İstanbul arası mekik dokuyor.

Dağhan Külegeç mekik dokuyor

Çekimlerinin olmadığı günlerde İstanbul’a gelen oyuncu, soluğu annesi Ayşe Erbulak ve Özden Özgürdal ile birlikte kurdukları “Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi”nde alıyor. Haziran’da yapılacak “festival günleri”için 340 öğrenci ile 9 müzikal hazırlayan okulun hemen her şeyiyle ilgilenen Külegeç, iki işini de çok sevdiğini söylüyor.

Haberin Devamı

Çekimleri Adana’da yapılan, merakla beklenen dizi “Yeni Gelin” ile ekranlara dönmeye hazırlanan Dağhan Külegeç, setin olmadığı günlerde soluğu İstanbul’da alıyor.

Külegeç, annesi Ayşe Erbulak ve ile Erbulak’ın eşi oyuncu Özden Özgurdal ile birlikte kurdukları “Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi”nin her şeyiyle ilgileniyor.

Yıl sonunda 340 öğrenciyi mezun edecek olan okulun festival günlerine hazırlanan Külegeç ve Erbulak çifti, hazırladıkları 9 müzikal için dur durak bilmeden çalışıyor.

Okulda öğrencilerle birlikte olmanın kendisine enerji verdiğini belirten Külegeç “İki işi aynı anda yürütmek zor olsa da, severek çalıştığım için en fazla tatlı bir yorgunluk hissediyorum.” diyor. Yeni dizisi için çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, hikayeyi ve karakteri çok sevdiğini belirtiyor.