Cadde Damla Can'ın isyanına Turabi'den tepki! 'Acun Abi fena şımartmış'

Damla Can'ın isyanına Turabi'den tepki! 'Acun Abi fena şımartmış'

08.04.2024 - 13:46 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Kazanan kırmızı takım oldu. Son oyunda Merve ile yarışan Damla Can, sinirlenerek isyan etti. Rest çeken Damla Can'a, sakatlanarak adaya veda eden yarışmacı Turabi Çamkıran'dan tepki gecikmedi.

Damla Canın isyanına Turabiden tepki Acun Abi fena şımartmış

Survivor All Star'da bu sezon kaos ve kavgalar eksik olmuyor. Son olarak dün gece yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden Damla Can, ekibe ateş püskürdü.

Haberin Devamı

Oyun sonundaki atışı takımca yapamadıklarını söyleyen ve sinirlenerek matarasını fırlatan Damla'nın hedefinde ise Acun Medya vardı.

Damla Canın isyanına Turabiden tepki Acun Abi fena şımartmış

MAVİ TAKIM YİNE KAYBETTİ

Poyraz'ın gidişinden sonra toparlanamayan Mavi takım, dün akşam hem dokunulmazlığı hem de Real Madrid - Manchester City maçının izleneceği büyük ödülü kaybetti. Oyun sonrası gerçekleşen konseyde, ikinci gitme adayı olarak yine Hakan'ın adı çıktı.

TURABİ'DEN YANIT GECİKMEDİ

Damla Can'ın yarışma sonrası yaptığı hareketler kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Bu sezona sakatlığı sebebiyle veda eden fakat sık sık yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Turabi, yine sessiz kalamadı.

"ACUN ABİ FENA ŞIMARTMIŞ"

Damla Can'ın hareketlerinden sonra sosyal medyada paylaşım yapan eski Survivor şampiyonu Turabi, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Normal Survivor yarışmacı psikolojisi; Yenerse, en iyi o dur. O iyi olduğu için kazanmıştır. Yenilince, sorun ya atışlardadır, ya prodüksiyondadır, ya havadadır, ya sudadır, ya çubuktadır, ya ondadır ya bundadır. Ama asla yarışmacının kendisinde suç yoktur.

Damla Canın isyanına Turabiden tepki Acun Abi fena şımartmış

2014, 2015 ve 2018 yıllarında ve bu sezon Survivor'a katılan, ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, sözlerine şu şekilde devam etti:

Bakalım bu senenin sonunda neler neler söylenecek. Herkes SMS ile şampiyon olmak için, fakir dili ve edebiyatı bölümü okumuş gibi geldiler. Numara yapmadan doğallığıyla ve de SMS ile şampiyon olan kıza salladılar. Performans istediler, performans senesi yapıldı, her şeye laf ettiler. Performans senesine gelen kişi her atışı yapmalı, her oyunda kapışmalı, düelloya girmekten korkmamalı hatta düellolara bilerek girip, şampiyonluğu efsaneleştirmeli. Bu sezonun yarışmacıları kadar her şeye mızmızlanan ve de itiraz eden yarışmacılarla karşılaşmadım. Acun Abi, fena şımartmış. Zaten 'Ne istiyorsunuz' diye boşuna çıldırmadı adam... Ben bile adamı o kadar çıldırtmamıştım.