Cadde Danilo Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek kimdir? Tuğçe Demirbilek kaç yaşında, nereli?

Danilo Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek kimdir? Tuğçe Demirbilek kaç yaşında, nereli?

04.10.2021 - 20:00 | Son Güncellenme:

MasterChef jürisi olarak tanınan ünlü şef Danilo Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek'in hayatına dair detaylar gündeme geldi. 2012 yılından bu yana evli olan Zanna ile Demirbilek çiftinin bir de çocukları bulunuyor. Peki, Tuğçe Demirbilek'in mesleği nedir?

Danilo Zannanın eşi Tuğçe Demirbilek kimdir Tuğçe Demirbilek kaç yaşında, nereli

Tuğçe Demirbilek, Şef Danilo Zanna ile evliliği ile tanındı. Zanna, bir arkadaşı vasıtası ile tanındığı Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında evlenmiş ve çiftin de bir oğlu dünyaya gelmiş. İşte, Tuğçe Demirbilek hayatı...

Haberin Devamı

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR?

Demirbilek, 1981 yılında dünyaya geldi ve Giresunlu'dur. Genç kadının mesleğine dair detaylar bulunmuyor. Ancak eşi Danilo Zanna ile reklam filminde yer almıştı. Tanışma hikayelerini Danilo Zanna verdiği bir röportajda şu şekilde ifade etmişti, "Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik."