Cadde Danla Bilic-Yusuf Engin çifti, Bodrum tatilinde

Danla Bilic-Yusuf Engin çifti, Bodrum tatilinde

04.06.2022 - 17:30 | Son Güncellenme:

Danla Bilic, geçtiğimiz nisan ayında Instagram hesabından Yusuf Engin ile fotoğrafını paylaşarak, "Komik adamdır" norunu düşmüştü. Ayrılıktan üç ay sonra iş insanıyla barıştığını duyuran fenomen, sevgilisi ile Bodrum'da görüntülendi.

Danla Bilic-Yusuf Engin çifti, Bodrum tatilinde

Yayınladığı makyaj videoları ile bir anda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında fenomen olan Danla Bilic, 'tatlıcı' lakaplı Berat Demir'le yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman'la birliktelik yaşamıştı. Ancak aradığı mutluluğu bulamayan Bilic, sonrasında Yusuf Engin ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Aşklarını gizlemeyen ikili, ilk kez el ele görüntülendikten sonra Danla Bilic, sosyal medya üzerinden bir takipçisine verdiği cevapta söylediği sözlerle gündem olmuştu.

Danla Bilic-Yusuf Engin çifti, Bodrum tatilinde

"YUSUF'A 'ABİ' DİYORDUM"

27 yaşındaki fenomen, sevgilisine "Ağabey" dediğini açıklamıştı. Bilic, konuyla ilgili Instagram hesabından gelen bir soruya, "Olur öyle şeyler, ben de Yusuf'a 'Ağabey' diyordum." yanıtını vermişti.

Ancak Danla Bilic, geçtiğimiz ocak ayında Yusuf Engin ile yollarını ayırma kararı almıştı. Çiftin sosyal medyada birbirlerini takipten çıktığı görülmüştü. Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden iş insanı Yusuf Engin ile Danla Bilic, ayrılık haberleriyle ilgili bir açıklama yapmamıştı.

DANLA'DAN KAAN YILDIRIM CEVABI

Haberin Devamı

Engin'den ayrıldıktan sonra Danla Bilic'in adı oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk iddialarına karışmıştı. 'Söylemezsem Olmaz' programının canlı yayınında konuşan Bircan Bali, “Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Danla Bilic sosyal medya hesabından takipleşmeleri dedikoduları beraberinde getirdi. Dedikodular var, duydum. Çok da yakışıyorlar” açıklamasını yapmıştı.

Çıkan aşk haberlerinin ardından ikiliden açıklama geldi. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan fenomen isim, "Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanır mısınız estetik değil. Neyse çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış benden hızlısı mezarda" demişti.

Danla Bilic-Yusuf Engin çifti, Bodrum tatilinde

AŞKA İKİNCİ ŞANS

Tüm bu yaşananların ardından şimdilerde bayram tatilinde olan Danla Bilic, attığı tweetle herkesi şaşırtmıştı. Takipçilerine "Exten next olur mu deniyorum sizin için" diye seslenen ünlü isim, Engin ile barıştığını duyurmuştu.

Sosyal medya fenomeni ardından da yaklaşık 6 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından Yusuf Engin ile birlikte çektiği fotoğrafı paylaştı ve "Komik adamdır" notunu düşmüştü.

TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ YANIT GÜNDEM OLDU

Son olarak Instagram hesabından gelen soruları yanıtlayan Danla Bilic, takipçileriyle soru cevap yaptı. Fenomen isim, bir takipçisinin; "Yusuf'la nasıl barıştınız? O mu yazdı sen mi?" sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki Danla Bilic, bu soruya "Gidip masasına oturdum" şeklinde cevap vererek herkesi şaşırttı.

Danla Bilic-Yusuf Engin çifti, Bodrum tatilinde

Kısa bir ayrılık sürecinin ardından 'Aşk yeniden' diyen sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve iş insanı Yusuf Engin, tatil sezonunu açtı. İkili, önceki gün Demirbükü Koyu’nda objeltiflere yansıdı.

DENİZDE ROMANTİK ANLAR

Denizin keyfini çıkaran Yusuf Engin, sevgilisinin de suya girmesini istedi. Sevgilisinin ısrarıyla ikna olan Danla Bilic, kendini Ege'nin serin sularına bıraktı. Ünlü çift, denizde romantik anlar yaşadı.

Danla Bilic-Yusuf Engin çifti, Bodrum tatilinde

DÖRT KEZ ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

Öte yandan iki sene önce geçirdiği mide ameliyatının ardından fazla kilolarından kurtulan ünlü YouTuber, daha önce dört kez estetik operasyon geçirdiğini açıklamıştı.

Bilic, "Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar 'Öncesi-sonrası' fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doğru bir şey yapmışım' diyorum" şeklinde konuşmuştu.