Cadde Danla Bilic'ten Dubai pozları

Danla Bilic'ten Dubai pozları

12.02.2022 - 16:05 | Son Güncellenme:

YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, Dubai tatiline çıktı. Şubat ayında güzel havanın tadını çıkaran fenomen isim, bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Danla Bilicten Dubai pozları

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Yusuf Engin ile ayrılık kararı alan fenomen Danla Bilic, iddialı paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Dubai tatilinde embe bikini üstüyle poz veren Bilic, paylaşımına ''Çok güzel şubat oluyor'' notunu düştü.

Haberin Devamı

27 yaşındaki Bilic'in fotoğraflarını kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Danla Bilicten Dubai pozları

"BENDEN HIZLISI MEZARDA"
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Danla Bilic'in adı oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk iddialarına karışmıştı. 'Söylemezsem Olmaz' programının canlı yayınında konuşan Bircan Bali, “Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Danla Bilic sosyal medya hesabından takipleşmeleri dedikoduları beraberinde getirdi. Dedikodular var, duydum. Çok da yakışıyorlar” açıklamasını yapmıştı.

Çıkan aşk haberlerinin ardından ikiliden açıklama geldi. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan fenomen isim, "Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanır mısınız estetik değil. Neyse çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış benden hızlısı mezarda" demişti.

Danla Bilicten Dubai pozları