Cadde Defne Joy Foster'ın oğlu Can'ın son hali

Defne Joy Foster'ın oğlu Can'ın son hali

03.02.2023 - 12:29 | Son Güncellenme:

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile gönlümüze taht kuran ve 2011 yılında hayatını kaybeden sevilen oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster'ın İlker Yasin Solmaz ile evliliğinden olan oğlu Can Kılıç, 13 yaşında. Annesini kaybettiğinde henüz 2 yaşında olan Can Kılıç Solmaz, Defne Joy Foster'a benzerliğiyle dikkat çekti.

Defne Joy Fosterın oğlu Canın son hali

Defne Joy Foster, 90'lı yıllarda özel bir müzik kanalında VJ'lik yaparak televizyon dünyasına adım atmıştı. Ardından sunuculuğu üstlendiği programlar ile hayran kitlesini arttıran Defne Joy Foster 2000'li yıllarda yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rol almaya başladı.

Haberin Devamı

'YOK BÖYLE DANS'A KATILMIŞTI

7'den 70'e herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Defne Joy, 2010 yılında yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Yok Böyle Dans' yarışmasında boy gösterdi.

Evli ve bir çocuk annesi olan ünlü sunucu, 2 Şubat 2011'de hayatını kaybetti. 36 yaşındaki Defne Joy Foster'ın ölümü magazin dünyasında şok etkisi yarattı.

Defne Joy Fosterın oğlu Canın son hali

ANNESİYLE BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Oğlu doğduktan iki yıl sonra hayatını kaybeden Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz, büyüdü. 13 yaşındaki Can Kılıç'ın son hali merak konusu oldu. Artık 13 yaşında olan Can Solmaz’ın annesine olan benzerliği dikkat çekti.

Defne Joy Fosterın oğlu Canın son hali

8 AY SONRA EVLENDİ

Foster'ın vefatının ardından eşi İlker Yasin Solmaz, yaklaşık sekiz ay sonra “Çocuğum çok küçük, onun anne sevgisine ihtiyacı var” diyerek anaokulu müdürü Beyza Dankal’la evlenmişti. Beyza Dankal ile mutlu bir evlilik sürdüren Solmaz, oğlu Can'ı da yanına almıştı.

Defne Joy Fosterın oğlu Canın son hali

Haberin Devamı

Çocuklarıyla birlikte mutlu bir yuva kuran İlker Yasin Solmaz ile Beyza Dankal, aile saadetlerini şimdi sosyal medyada gözler önüne seriyor. Dankal, “Aslan Kral” diye hitap ettiği Can’a olan sevgisini Instagram paylaşımlarıyla sık sık dile getiriyor.

Defne Joy Fosterın oğlu Canın son hali