Cadde Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum!

Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum!

05.03.2024 - 08:10 | Son Güncellenme:

Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.

Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum

İstanbul Volkswagen Arena, 3 Mart Pazar günü muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşecek festivalde; Sinan Akçıl, Demet Akalın, Hande Ünsal, Sefo, Rabia Tunçbilek, Brianna, gibi ünlü sanatçılar sahne aldı.

Haberin Devamı

Demet Akalın da Gençlik Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçılar arasındaydı. Akalın, seyircilerin arasına inerek onlarla da birlikte şarkılarını seslendirdi.

"AMELİYAT OLDUM"

Bütün hayranları ile fotoğraf çektirmeye çalışan Akalın, gazeteciler ile de sohbet etti. Demet Akalın, "Ameliyat oldum, çalışıyorum ama ameliyattan sonra şarkı okumalarından korktum bir iki hafta. Hızlandıramadım korkuyorum diye ama birkaç gündür hızlandırdık okumalarımızı. Albüm hazırlığındayım şu an. Yıllar aradan sonra deli cesareti albüm yapıyorum. Ersay Üner, Sinan Akçıl, Gökhan Özen gibi isimler var. Yeni isim yapmak isteyen arkadaşlarımız da var" dedi.

Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum

"BENDEN SEKMEZ!"

En iyi bestekarların en güzel şarkılarını her zaman ilk alan isim olarak bilinen Demet Akalın, "Sinan'ın şarkıları hiç benden sekmez. İlk önce bende. Benimle beraber prodüktör gibi çalışıyor sağ olsun. Sözleri aranjesi her şeyini yapıyor. Ona teşekkür ediyorum. Ersay'dan da şarkı istedim. Onda da güzel şeyler var. Bakalım alırız herhalde, çalışmaya devam" dedi.

Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum

Haberin Devamı

EBRU GÜNDEŞ'E MUTLULUKLAR DİLEDİ

Uzun zamandır gecelere çıkmadığını da dile getiren Demet Akalın, "Halim yok vallahi şimdi. Programım var, oradan kızı alıyorum, konsere gidiyorum. Bir sürü iş var. Eskiden ben çıkardım ama şimdi çıkmıyorum. Çok sevdiğim bir sanatçı arkadaşım olunca sahnesi varsa gidiyorum bazen. Ebru'ya gidiyorum. Gerçi ona iki elim kanda olsa giderim. Çok seviyorum onu. Mutluluklar da diliyorum arkadaşıma, telefonlaştık konuştuk onunla da. Çok mutlu oldum onun adına" diyerek yakın arkadaşı Ebru Gündeş'e de evliliğinin ardından mutluluklar diledi.

Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum