Cadde Demet Akalın'dan Tarkan paylaşımı

Demet Akalın'dan Tarkan paylaşımı

12.09.2021 - 16:25 | Son Güncellenme:

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Gelinim Mutfakta' programının sunuculuğunu üstlenen Demet Akalın, sosyal medya hesabından hayat arkadaşı Okan Kurt ve meslektaşı Tarkan ile verdiği pozu paylaştı.

Demet Akalından Tarkan paylaşımı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Demet Akalın, Tarkan ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Pandeminin başından bu yana eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya'da olan Megastar'a seslendi.

Haberin Devamı

Hira adında bir kızı olan Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'un da yer aldığı kareye; "En çok özlenen. Dön artık memlekete" notunu düştü. Ünlü şarkıcının paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Demet Akalından Tarkan paylaşımı

Öte yandan salgının ardından tüm yeni projelerini erteleyen Tarkan, geçtiğimiz haftalarda koronavirüs aşısını yaptırdığı duyurdu. Aşı olduğu anı Instagram'dan paylaşan Tarkan, "Geç oldu temiz oldu. Ne yalan söyleyeyim, benim de birçok insan gibi bu aşıyla ilgili soru işaretlerim, kuşkularım vardı, kafam karışıktı. Ama görüyorum ki her gün binlerce insanın hayatını kurtarıyor. Aşı olmamak için direnmenin manası yok" ifadelerini kullandı.

"BU SALGINLA BAŞ ETMENİN AŞIDAN BAŞKA YOLU YOK"
Sözlerine devam eden şarkıcı, "Bu salgın hastalıkla baş etmenin, sağlıklı kalmanın aşıdan başka yolu da yok. Geçmişteki pandemilerde de bu böyleydi şimdi de böyle. Aşılarımızı olalım, umutla yarınlara bakalım" diyerek, sevenlerine aşı olma çağrısında bulundu.

Demet Akalından Tarkan paylaşımı