Cadde Demi Lovato: 'Uzaylı' teriminin aşağılayıcı olduğunu düşünüyorum

Demi Lovato: 'Uzaylı' teriminin aşağılayıcı olduğunu düşünüyorum

12.10.2021 - 17:09 | Son Güncellenme:

Demi Lovato, dünya dışı varlıklardan bahsederken 'uzaylı' sıfatının kullanılmaması gerektiğini dile getirdi. Ünlü şarkıcı, bunun 'aşağılayıcı' olduğunu ileri sürdü.

Demi Lovato: Uzaylı teriminin aşağılayıcı olduğunu düşünüyorum

ABD'li şarkıcı Demi Lovato, var oldukları iddia edilen dünya dışı varlıklara 'uzaylı' denmemesi gerektiğini savundu. Avustralyalı yayın kuruluşu PEDESTRIAN.tv'ye röportaj veren Lovato, 'The Unidentified' (Tanımsız) isimli yeni programından söz etti.

Haberin Devamı

"AŞAĞILAYICI BİR TERİM!"
Demi Lovato, "Bence dünya dışı varlıkalra 'Uzaylı' demeyi bırakmalıyız çünkü 'Uzaylı', her halükarda aşağılayıcı bir terim." ifadelerini kullandı. Şarkıcı, bu yüzden 'ET' demeyi tercih ettiğini ifade ederek, bunun aldığı ufak bir 'tüyo' olduğunu iddia etti. Ünlü şarkıcı, bu tüyoyu nerede aldığını ise detaylandırmadı.

"Dünya dışı varlıklarla" ilgili en büyük yanılgıların ne olduğu yönündeki soruya yanıt veren Lovato, "Sanırım beni rahatsız eden, zararlı olduklarının ya da gelip, gezegeni ele geçireceklerinin söylenmesi." diye konuştu.

"DÜNYAYI GÖRME BİÇİMİNİ DEĞİŞTİRİYOR"
Hayranlarının karşısına UFO temalı 'Demi Lovato ile Tanımsız' adlı programla çıkmaya hazırlanan şarkıcı Demi Lovato, şov öncesi ilginç açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Lovato, geçtiğimiz yıl bir UFO'yla karşılaştığını ve bu sayede gerçekliğinin değiştiğini söylemişti.

Yazarlar