Cadde Deniz Özde Sürmeli: İstanbul'a temelli döneceğim

Deniz Özde Sürmeli: İstanbul'a temelli döneceğim

22.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Deniz Özde Sürmeli, 2018 yılında boşandığı İngiliz eşinden olan kızı Sade Angelina ile alışveriş turuna çıktı. 8 yıldır Ankara’da bir ana okulu sahibi olan Deniz Özde Sürmeli, İstanbul planından bahsetti.

Deniz Özde Sürmeli: İstanbula temelli döneceğim

Eski Türkiye güzeli ve oyuncu Deniz Özde Sürmeli önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. 2018 boşandığı İngiliz eşinden olan kızı Sade Angelina ile alışveriş turuna çıkan Sürmeli’nin köpeğini özel arabasında gezirdirdi.

Haberin Devamı

"İSTANBUL'A DOYAMIYORUM"

8 yıldır Ankara’da bir ana okulu sahibi olan Deniz Özde Sürmeli, “İstanbul’a doyamıyorum. Kızımın okulunu da buraya alacağım, İstanbul'a temelli döneceğim artık" dedi.

Deniz Özde Sürmeli: İstanbula temelli döneceğim

"TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUM"

Yeni bir iş görüşmesi için geldiğini söyleyen Sürmeli, “Teklifleri değerlendiriyorum. Dizi projesi istiyorum ama sadece çocuk projesi istiyorum. Çocuk dizisi yok biliyorsunuz. Ben çocuk dizilerinin içersinde tatlı tatlı roller oynamak istiyorum. Günümüz dizilerinin içerisindeki kötü karakterlerden olmaktansa iyi karakterler tercihim. O yüzden çocuk dizisinde oynamak istiyorum. Son sekiz yıldır sadece çocuklar için çalışıyorum. Biliyorsunuz bir okulum var. Buraya dönersem burada da bir okul açmak istiyorum" dedi.

Deniz Özde Sürmeli: İstanbula temelli döneceğim

Haberin Devamı

"HAYATIMDA BİRİSİNİN OLMASINI İSTİYORUM"

Özel hayatında birisi olup olmadığı merak edilen Sürmeli, "Hayatımda uzun yıllardır kimse yok. Sadece Sade Angelina var. Ama olmasını istiyorum artık" dedi.

Deniz Özde Sürmeli: İstanbula temelli döneceğim