Cadde Deniz Seki ve Kutsi'den Kuruçeşme'de romantik gece

Deniz Seki ve Kutsi'den Kuruçeşme'de romantik gece

06.10.2021 - 09:16 | Son Güncellenme:

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında, Türk Pop Müziği'nin iki sevilen ismi Deniz Seki ve Kutsi muhteşem bir konsere imza attılar.

Deniz Seki ve Kutsiden Kuruçeşmede romantik gece

'Bambaşka' isimli şarkısıyla sahneye giriş yapan Kutsi; 'İlan-ı Aşk', 'Adı Bende Saklı', 'Aynı Şehirde', 'Yalnızlar Rıhtımı' gibi duygusal parçalarından oluşan repertuarıyla, Kuruçeşme’yi dolduran sevenlerine romantik bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

İlk yarının sonuna doğru sahneye Deniz Seki’yi davet eden Kutsi, ‘Bir Günah Gibi’ şarkısını Seki ile birlikte seslendirdi. İkilinin düeti müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Deniz Seki ve Kutsiden Kuruçeşmede romantik gece

‘AŞK’ DÜETİ
Konserin ikinci yarısında Deniz Seki, 'İyisin Tabi' şarkısıyla seyirciye 'merhaba' dedi. Tolga Çam imzalı sahne kıyafetiyle göz dolduran popçu, geçmişten günümüze en güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Türk pop müziğinin iki değerli isminin buluştuğu gecede seyirci unutulmaz anlar yaşadı. Seki ve Kutsi'nin birlikte seslendirdikleri ‘Aşk’ şarkısı ise geceye damgasını vurdu.

Ünlü şarkıcılar, gecenin sonunda “Hava çok soğuk, buna rağmen buraya bizim için geldiniz, hepinize teşekkür ediyoruz. Her şey gönlünüzce olsun" diyerek, sevenlerine veda etti.