Cadde Doja Cat saçlarını kazıttı! 'Kendi 'Britney' anını yaşıyor'

Doja Cat saçlarını kazıttı! 'Kendi 'Britney' anını yaşıyor'

06.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Başarılı şarkıcı Doja Cat, kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Instagram hesabından sık sık takipçileriyle iletişime geçen ünlü isim, son olarak kazıttığı saçlarıyla ilgili yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Bir canlı yayın başlatan ve "Saçım olmasını sevmiyorum" diyen şarkıcı, ardından kaşlarını da kazıdı. İşte detaylar...

Doja Cat saçlarını kazıttı Kendi Britney anını yaşıyor

Grammy Ödülü sahibi Doja Cat; sürekli hayranlarını şaşırtmanın bir yolunu bulsa da, takipçileri şarkıcının böylesine bir dönüşüm geçirdiğini görmeyi beklemiyorlardı. Instagram'da bir video yayınlayan ünlü isim, 24,1 milyon takipçisine yeni üç numara kesilmiş saçlarını gösterirken; 'saça sahip olmayı hiçbir zaman sevmediğini' açıkladı.

Haberin Devamı

26 yaşındaki şarkıcı, uzun saçlarını kestikten sonraki görüntüsünü çok beğendiğini de ekledi ve; "Zaten hiçbir zaman saçım olmaması lazımmış gibi hissediyorum. Saçım olmasını sevmiyorum" diye konuştu.

Doja Cat saçlarını kazıttı Kendi Britney anını yaşıyor

"ODAKLANAMIYORDUM"

'Woman', 'Kiss Me More' ve 'Need to Know' gibi şarkılarla tanınan Doja, saçları yüzünden egzersiz yaparken çok yorgun olduğunu dile getirdi:

Egzersiz yaparken odaklanamıyordum, çünkü nasıl göründüğümle daha çok ilgileniyordum. Ya da saçımın üzerine taktığım peruğun nasıl olduğuyla ve onu nasıl kafamda tutabileceğimle ilgileniyordum.

KAŞLARINI DA TRAŞ ETTİ

Şarkıcı, ardından bazen örgüyle toplanmış saçlarının üstüne peruk başlığı, üstüne peruk, onnun da üstüne bere taktığını anlattı. Ünlü isim, saçlarıyla ilgili açıklama yaparken; Instagram canlı yayınında kaşlarını da traş etti.

Takipçileri, şarkıcıya; "Her halinle güzelsin", "Doja, her şey yolunda mı?" ve "Doja, kendi 'Britney' anını yaşıyor" gibi yorumlar yazdı.

Haberin Devamı

Doja Cat saçlarını kazıttı Kendi Britney anını yaşıyor

NE OLMUŞTU?

2007 yılında bunalımda olduğu öne sürülen Britney Spears, rehabilitasyondan çıktıntan sonra kendisini takip eden 70 fotoğrafçının önünde saçlarını kazımıştı. Şarkıcı, daha sonra da soluğu bir dövme salonunda almıştı.

Doja Cat saçlarını kazıttı Kendi Britney anını yaşıyor

AYNI TARZI KULLANAN BAŞKA ÜNLÜLER DE VAR

Doja Cat'in yanı sıra; Iris Law, alopesi nedeniyle saçlarını kısa kullanan Jada Pinkett Smith ve Tiffany Haddish de üç numara saçı imza tarzları haline getirdi. Demi Lovato, Saweetie ve Maisie Williams da bu görünümü deneyen ünlülerden.

Law'ın kuaförü Larry King, 2022'nin başlarında Page Six Style'a yaptığı açıklamada bu saç tarzıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Bir kadın için çok güçlü, aynı zamanda da zarif bir seçim. Yüzünüzün özelliklerini gerçekten ön plana çıkaran ve kadınlara saçlarına uygun bir şekilde cesurca giyinme konusunda da güven veren bir tarz. Etkileyici ve güzel bir bitiş sağlıyor, bu kesimin büyük bir hayranıyım.