Cadde Dolly Parton, 80'lerden beri makyajla uyuyor! 'Kocama cadı gibi görünemem'

Dolly Parton, 80'lerden beri makyajla uyuyor! 'Kocama cadı gibi görünemem'

19.10.2023 - 10:05 | Son Güncellenme:

Country efsanesi Dolly Parton, 1980'li yıllardan beri yüzüne makyaj yapmadan yatağa girmediğini itiraf etti. 77 yaşındaki ABD'li şarkıcı ve müzik yazarı, bunun nedenlerinden birinin depremler olduğunu söylerken, dikkat çeken diğer nedenleri de sıraladı.

Dolly Parton, 80lerden beri makyajla uyuyor Kocama cadı gibi görünemem

Dolly Rebecca Parton, 1959 yılından beri müzik çalışmalarına devam ediyor. Yedi kez Grammy ödülü alan şarkıcı, 42 kez de Grammy ödülüne aday gösterildi. Ayrıca Dolly Parton, Miley Cyrus'ın de vaftiz annesidir. İlk kopya koyun olan Dolly'ye onun adı verilmiştir. (Dolly, nükleer transfer süreci kullanılarak yetişkin somatik bir hücreden klonlanan ilk hayvan olan koyun)

Haberin Devamı

Şu anda 77 yaşında olan şarkıcı, Behind The Seams: My Life In Rhinestones adlı yeni kitabında gece makyaj yapmadan yatağa girmediğini anlattı.

LOS ANGELES'A TAŞINDIKTAN SONRA DEĞİŞTİ

Parton, 1980'li yıllardan bu yana böyle bir alışkanlık geliştirdi. Bunun çıkış noktası ise o dönemde Los Angeles'a taşınması. Dolly Parton kitabında bu konuyu şöyle ifade etti; "1980'li yıllarda Los Angeles'a taşındıktan sonra yüzümde makyajla yatmaya başladım. Bunun nedenlerinden biri de orada yaşanan depremler."

Dolly Parton, 80lerden beri makyajla uyuyor Kocama cadı gibi görünemem

KAMERALARA KARŞI HER ZAMAN HAZIR!

Parton kitabında yazdığına göre acil bir durum olduğunda kameraların karşısına makyajsız çıkamayacağına karar verip böyle bir alışkanlık geliştirmiş. Yani gece makyajlı uyumasının nedeni her koşulda kamera karşısına çıkmaya hazır olmak.

Dolly Parton, 80lerden beri makyajla uyuyor Kocama cadı gibi görünemem

Haberin Devamı

SABAH UYANDIĞINDA CİLT BAKIMINI YAPIYOR 

Dolly Parton her ne kadar gece makyajla uyuyorsa da sabah kalktığında ilk işi yüzünü iyice temizlemek. Yani makyajını silip cildine gereken bakımı yapmak. Ama hemen ardından da tekrar günlük makyajını yapıyor yazdığına göre ünlü şarkıcı.

KOCASI İÇİN DE MAKYAJLI UYUYOR

Dolly Parton belirttiğine göre bu alışkanlığını kocası Carl Thomas Dean ile birlikte yaşadığı Tennesse'de de sürdürüyor. Amacı da 1966 yılından bu yana evli olduğu kocasına kötü görünmemek. Bu durumu da şöyle anlattı Parton: "Yatağa bir cadı gibi görünerek gitmek istemiyorum."

Dolly Parton, 80lerden beri makyajla uyuyor Kocama cadı gibi görünemem

"TUTUKLANSAM DA MAKYAJSIZ GÖRÜNMEK İSTEMEM"

Dolly Parton, bundan önce verdiği bir röportajda da asla makyajsız gezmediğini hele evden bakımını yapmadan asla çıkmadığını söylemişti.

Hatta eğer günün birinde tutuklansa bile yine bakımsız haliyle görünmekten çekindiğini de anlatmıştı. Ünlü şarkıcı "Eğer bir gün tutuklanırsam bazı yıldızlarda gördüğüm gibi karakol fotoğraflarım olmasını istemiyorum" diyerek bu alışkanlığına açıklık getirmişti.

Dolly Parton, 80lerden beri makyajla uyuyor Kocama cadı gibi görünemem