Cadde Drew Barrymore'dan cinsellik itirafı: Gençken tüm enerjiye sahiptim

Drew Barrymore'dan cinsellik itirafı: Gençken tüm enerjiye sahiptim

19.11.2022 - 14:37 | Son Güncellenme:

'Charline'nin Melekleri', 'E.T' ve '50 İlk Öpücük' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Drew Barrymore, 2012'de Will Kopelman ile dünyaevine girmiş; Olive ve Frankie isimlerini verdiği iki çocuk sahibi olmuştu. Eşinden 2016 yılında boşanan ünlü isim; geçtiğimiz ay çocuklarının babasıyla ayrıldığından beri kimseyle cinsellik yaşamadığını söylemişti. Bu açıklamasıyla uzun süre gündemde kalan aktris, podcast programında çok konuşulan açıklamalarına bir yenisini daha ekleyerek, cinsel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Drew Barrymoredan cinsellik itirafı: Gençken tüm enerjiye sahiptim

Milliyet.com.tr
ABD'li oyuncu Drew Barrymore, geçtiğimiz sene artık film setlerinde olmak istemediğini açıklayarak hayranlarını şaşırtmıştı. İlk kez 1980 yılında Altered States (Gerçeğin Ötesinde) filmiyle 5 yaşında sinema dünyasına adım atan ünlü isim, Andy Cohen’in radyo programında kariyeri hakkında konuşurken şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Dürüst olmak gerekirse artık bir film setinde olmak istemiyorum. Ama çocuklarım büyüdükçe bu değişebilir.

"BU BENİM YOLCULUĞUM OLMALI"

Çocuklarına kendi bakmak istediğini söyleyen oyuncu, “Film setinde bakıcıyı arayıp çocukların nasıl olduğunu sormak istemedim. Bu benim yolculuğum olmamalı dedim” ifadesini kullanmıştı.

Drew Barrymoredan cinsellik itirafı: Gençken tüm enerjiye sahiptim

"FARKLI HİSLERİM VAR"

Drew Barrymore, geçtiğimiz ay ise 2016'da dört yıllık eşi Will Kopelman'dan ayrılmasından bu yana 'yakın bir ilişki' içinde olmadığını açıklamış ve 'cinsel ilişkiye bakışının gerçekten nasıl değiştiğini' anlatmıştı. 47 yaşındaki oyuncu, dizüstü bilgisayarını tutarken çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamış ve bekar bir anne olarak 'cinsel perhiz' yapmak hakkında yazdığı 'çok kişisel bir hikayeyi' okumaları için takipçilerini blog sayfasına yönlendirmişti.

Haberin Devamı

"Neredeyse 48 yaşındayım ve artık biriyle yakın olmak hakkında büyürken olduğundan çok daha farklı hislerim var" diye yazan Barrymore; iki kızının babası Kopelman ile boşanmalarının ardından 'sevgi' konusundaki odağını kızlarına ve kendine çevirdiğini ve o zamandan beri hayatında bir erkek olmadığını dile getirmişti.

"CİNSELLİĞE İHTİYACI OLAN BİR İNSAN DEĞİLİM"

Terapisti sayesinde aşk ve cinselliğin aynı şey olmadığını anladığını söyleyen ünlü isim, 'gelecekte bir aşk yaşayabileceğini' söylerken, önceliğinin bu olmadığını da belirtmiş ve eklemişti:

Cinselliğe ihtiyacı olan ve insanlarla o şekilde bir ilişki kurmak isteyen biri değilim. Ben tüm genç kızların, benim kızlarımın ve bir kadın olarak kendimin bu dünyada ne yapmamız gerektiği konusunu geliştirmeye derinden bağlı biriyim.

Drew Barrymoredan cinsellik itirafı: Gençken tüm enerjiye sahiptim

"O GÜNLER GERİDE KALDI"

Tüm bunların ardından ünlü isim, talk-show sunucusu Ross Matthews ile kendi podcast programı Drew's News'ta dijital bir platformda yayınlanan bir dizi hakkında hakkında sohbet ederken; özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

People'da yer alan habere göre; "Bazı tuhaf fantezileri anlayabiliyorum" diyen Barrymore, sözlerine şöyle devam etti:

Yatak odasında her şeyi denedim. Bu yüzden artık sıkıcıyım, o günler çok geride kaldı. Ama daha gençken, dünyadaki tüm enerjiye sahiptim.

Hala aklının bir köşesinde bu konuda bazı fikirler olduğunu da itiraf eden Barrymore; "Bunları asla söylemeyeceğim. Bu sadece benim için" şeklinde konuştu.