Cadde Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var

Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var

05.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Müzik dünyasının sayesinde uzay çağına geçtiğini belirten Ebru Polat, soruları yanıtladı. Müzik dünyasında sahnelerin engellendiği tartışmaları hakkında fikri sorulan Ebru Polat, açıklamarıyla dikkat çekti.

Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var

Ebru Polat, yapımcılığını Hayrettin Güneş’in üstlendiği Hakan Peker’in 90’lı yıllara damga vuran 'Ateşini Yolla Bana' isimli şarkısını yeniden yorumladı.

Haberin Devamı

"İLK KEZ ÇEKEN BEN OLDUM"

"Grand Müzik etiketiyle bu kez müzikseverlerin beğenisine sunulan çalışması için Ebru Polat, "Yine, yeni, yeniden bir hit geliyor. Alnımın akıyla başarılı okumaya çalıştım" dedi. Şarkının klibini yapay zeka ile çektiklerini söyleyen Ebru Polat, "Türkiye’de ilk kez bu yöntemle klip çeken kişi oldum, müzik dünyasında bir ilki gerçekleştirdim. İnsanlar daha yapay zeka ile fotoğrafları düzeltmeye çalışırken biz komple klibi çektik. Böyle bir şeyin eşi benzeri yok, müthiş bir klip çektik" dedi.

"İKİNCİ BENİM"

Müzik dünyasının sayesinde uzay çağına geçtiğini belirten Ebru Polat "Pardon ilk kez Mustafa Topaloğlu ile uzay çağına geçmiştiniz ikinci benim. Hazır olun uzay çağına geçiyoruz" ifadelerini kullandı. Ebru Polat röportajda kendine ve gündeme dair konulara da değindi.

Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var

Haberin Devamı

"POPUN ESKİ ALICISI YOK"

"Müzikte kalite düştü mü?" sorusu üzerine Ebru Polat, "Kalite şekil değiştirdi, belki de istekler şekil değiştirdi. Rap şu anda revaçta, popun eski alıcısı yok” dedi.

Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var

"HADİSE GİBİ SEKSİ POZ VERECEĞİM"

Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumlar hakkında da konuşaan Ebru Polat “Eskiden dekolte giyinip fotoğraflar paylaşıyordum eleştiri alıyordum ama artık daha sadeleştim, neden eleştiriliyorum anlamıyorum” dedikten sonra Hadise’ye taş attı. Hadise’nin önceki gün paylaştığı derin dekolteli fotoğrafları hatırlatan Ebru Polat “Hadise maşallah bize örnek oluyor. Ben de çıkartacağım üstümdekileri ben de öyle paylaşımlar yapacağım. Bizden öncekileri örnek alıyoruz kendimize Gülşen ve Hadise böyle yaparsa biz de ardından gideriz. Güzel bir durum yakışan cesaret edebilen giysin, ben de giyeceğim ben de seksi pozlar vereceğim" diye konuştu.

"KİMSE RAKİBİM OLAMAZ"

Kendi kulvarında rakibi olmadığını dile getiren Ebru Polat, "Biliyorsunuz ben avukatım, hukuka hakimim ve ticaret de yapıyorum. E-ticaret ile uğraşıyorum, tüm dünyaya ürünlerim gidiyor, güzellik merkezlerim var, bir yandan konserler bir yandan albüm hazırlıkları. Kimse benim rakibim olamaz ben birçok işi birden başarıyla yürütüyorum” dedi.

Haberin Devamı

"AVUKATLIĞINI YAPMAMI İSTEYEN ÇOK ÜNLÜ VAR"

Avukatlık mesleğini yapmadığını hatırlatan Polat “Ünlüler dünyasından o kadar çok kişiden ‘avukatım olur musun’ teklifi aldım ve alıyorum ki bazen şaşırıyorum. Zaman zaman mesleğime dönmek istediğim oldu ama ben ticaret insanıyım, kafam ticarete daha iyi çalışıyor. Avukatlık mesleğini yapmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var

"FENOMENLERİ AŞAĞILAMAYIN"

Kurunun yanında yaşın da yandığını söyleyen Ebru Polat, "Fenomenlerin çalışma stiline alışmalısınız. İnsanlar oradan gelir elde ediyor ama artık düzen böyle. İşini hakkıyla yapanlar da var. Onları tebrik etmek gerekirken kötülüyoruz. Fenomenlerin arasında iyi niyetli, tatlı olanlar da var. Onlar da emek veriyor, herkesi aynı kefeye koymayın" diye konuştu.

"BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIĞI YUTUYOR"

Müzik dünyasında sahnelerin engellendiği tartışmaları hakkında fikri sorulan Ebru Polat, "Yeni bir şey değil ki her zaman için büyük balık küçük balığı yutuyor. Şu piyasada aç kalsam sevinecek çok kişi var. Birileri bazen çıkıp isyan ediyor ekmeğim elimden alınıyor, işlerimin önü kesiliyor diye ama büyük balıklar her zaman gemilerini yürütüyor. Onlara bir şey olmuyor. Ama artık sosyal medya var. Orada bir yayın yapıyorsun herşeyi herkes duyuyor” dedi.

Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var

Haberin Devamı

"AYAK OYUNLARI DÖNÜYOR"

Güzellik sektörünün daha tehlikeli olduğunu söyleyen Polat, "İnanın güzellik sektöründe daha büyük ayak oyunları dönüyor. Sanat camiası güzellik salonlarından daha masum kaldı" şeklide konuştu.