Cadde Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden düğün ve balayı açıklaması!

Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden düğün ve balayı açıklaması!

14.08.2022 - 09:09 | Son Güncellenme:

İki yıllık birlikteliklerini Temmuz 2022'de evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı Cedi Osman, 1 Temmuz'da Makedonya’da nikâh masasına oturmuş ardından ülkeye dönerek Çeşme'de düğün töreni organize etmişlerdi. Düğün sonrası balayı için Seyşeller ve İtalya'ya giden ünlü çift; aşklarının başladığı Çeşme'de de deniz ve güneşin tadını çıkarmıştı. Tatillerini bitirip İstanbul'a dönen ikili, Etiler'de görüntülendi.

Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden düğün ve balayı açıklaması

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
Aşkları, 2020 yazında Alaçatı'da başlayan Ebru Şahin işe Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Kapadokya'da sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' diyen Ebru Şahin, 1 Temmuz'da Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcuyla nikah masasına oturmuştu. Yakın dostlarının ve aile fertlerinin katıldığı samimi bir törenle evlenen ikilinin şahitliğini yakın dostlarından Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlenmişti.

Haberin Devamı

Ünlü çiftin Makedonya’da kıyılan resmi nikâhın ardından Türkiye'ye gelerek Çeşme'de yaptıkları düğününe; sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katılmıştı. Törendeki temsili nikahı Acun Ilıcalı kıymıştı.

Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden düğün ve balayı açıklaması

"GELİNLİKLE GÖRDÜĞÜN AN BİTTİM"

Düğün öncesi basın mensuplarına poz veren çift, “Makedonya’da aile arasında tatlı bir şey yapmıştık. Oraya gelemeyen arkadaşlarımız ve yakınlarımız için de bugün burada eğlence yapalım dedik. Umarım bu gece çok güzel geçecek, her şey çok iyi olacak. Çok heyecanlıyız” demişti.

Eşini gelinlikle ilk kez gördüğünü söyleyen Cedi Osman, “Çok güzel olmuş bayıldım. Onu gördüğüm an bittim zaten” açıklamasını yapmıştı.

EVLENDİKTEN SONRA İLK İŞİ BU OLDU

NBA yıldızı Cedi Osman ile dünyaevine giren Ebru Şahin'den nikah sonrası ilk hamle gelmişti. 28 yaşındaki Şahin, Instagram hesabında soyadını "Ebru Şahin Osman" olarak güncellemişti.

Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden düğün ve balayı açıklaması

Haberin Devamı

MİLYONLUK GELİN ARABASI UÇAKLA GETİRİLDİ

Düğünün en dikkat çeken detaylarından biri ise, gelin arabası olmuştu. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen yıldız basketbolcu, bir milyon dolarlık siyah Lamborghini aracı Amerika'dan uçakla getirtmişti.

BALAYI KEYFİNİ PAYLAŞTI

Balayı için ilk olarak Alaçatı'yı tercih eden ve sonrasında Yunanistan'a giden ünlü çift, rotalarını Seyşeller'e çevirmişti. Afrika'dan sonra İtalya'ya giden Şahin ile Osman, Türkiye döndüklerinde de soluğu Çeşme'de almıştı. Tatillerinden keyifli anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen çiçeği burnunda çifte, binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden düğün ve balayı açıklaması

TATİL SONRASI İSTANBUL TURU

Tatil sonrası İstanbul'a dönen Ebru Şahin ile Cedi Osman, önceki akşam Etiler’de Elbet adlı mekanda yemekteydi. Çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet eden çift, Makedonya’da kıyılan nikah töreni ve Çeşme’de yaptıkları düğün hakkında konuştu.

Ünlü çift, konuyla ilgili olarak, “Her şey çok güzeldi. Yakınlarımız ve sevdiklerimizle çok güzel eğlendik. Güzel de bir yaz geçirdik. Muhteşem bir düğün oldu” dedi. Uzun süren balayı tatilinin sorulması üzerine ise ikili, “Balayımız çok keyifliydi. Hem kültür oldu hem de dinlenme oldu. Artık iş vakti” diyerek, evlerinin yolunu tuttular.

Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden düğün ve balayı açıklaması