Cadde Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinden mutluluk pozu

Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinden mutluluk pozu

27.04.2022 - 20:08 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır Fox TV'de yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinde başrol oynayan Eda Ece, bir süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile gözlerden uzak aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan oyuncu, yeni bir fotoğraflarını paylaştı.

Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinden mutluluk pozu

Geçtiğimiz haftalarda ailesi koronavirüse yakalanan Eda Ece, büyük bir üzüntü yaşamıştı. Oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ailesinin sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi vermişti.

Haberin Devamı

"ANNEM İYİ, BABAM DAHA İYİ OLACAK"

Instagram hesabından aile fotoğrafını paylaşan Ece, "Annem ve babam, bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim, annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Eda Ece'nin paylaşımının altına dostlarından destek mesajları geldi. Çok sayıda ünlü isim ünlü oyuncuya 'geçmiş olsun' mesajlarını iletmişti.

Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinden mutluluk pozu

Babasının da iyileşmesiyle rahat bir nefes alan Eda Ece (31) , bir süredir 29 yaşındaki basketbolcu Buğrahan Tuncer ile gözlerden uzak aşk yaşıyor.

Daha önce ilişkisiyle alakalı konuşan ve “Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan’ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” demişti.

Haberin Devamı

ARABADA POZ VERDİLER

Zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, bu karelere bir yenisini ekledi. Ece, son olarak Buğrahan Tuncer ile arabada verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü çiftin mutlu pozu büyük ilgi gördü.

Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinden mutluluk pozu