Cadde Eda Ece'den Buğrahan Tuncer itirafı! 'Aynı evin içinde yine mi sildin beni?'

Eda Ece'den Buğrahan Tuncer itirafı! 'Aynı evin içinde yine mi sildin beni?'

31.05.2022 - 12:27 | Son Güncellenme:

'Yasak Elma' dizisinin yıldızı Eda Ece (31), geçtiğimiz haftalarda basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'i (29) sosyal medyadan takipten çıkarmış, bu hareketi 'ayrılık' yönünde haberlerin çıkmasına neden olmuştu. Konuyla ilgili sessizliğini bozan güzel oyuncu, 'Evlilik' sorusuna da dikkat çeken bir cevap verdi. İşte detaylar...

Eda Eceden Buğrahan Tuncer itirafı Aynı evin içinde yine mi sildin beni

Bir dargın bir barışık birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinden geçtiğimiz günlerde yine 'ayrılık' haberi gelmişti. Daha önce "Özel hayatımı sürekli açıklamak, 'Ayrıldım, barıştım, kavga ettim' demek istemiyorum" diyen ünlü oyuncunun, dördüncü kez ilişkisini noktaladığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

KÜSLÜK KISA SÜRDÜ!

Birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bırakmaları gündem olan ikilinin, üç yıllık ilişkilerine yeniden nokta koyduğu ileri sürülmüştü. Küslüğün sebebi merak konusu olurken, ayrılığın kısa sürdüğü ortaya çıkmıştı. Eda Ece, üst üste ikinci kez EuroLeague şampiyonu olma başarısı gösteren Anadolu Efes takımının kutlama gecesine katılmıştı. Şampiyonluk kupası önünde sevgilisi Buğrahan Tuncer’le poz verdiği kareyi 6.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen oyuncu, nazar boncuğu ve kalp emojisi koyduğu gönderiye, "İkinci kez bu sevinci yaşadık, Avrupa Şampiyonu Anadolu Efes" mesajını yazmıştı.

Eda Eceden Buğrahan Tuncer itirafı Aynı evin içinde yine mi sildin beni

"SİLİYORUM, SİNİRİM GEÇİNCE EKLİYORUM"

Zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan Eda Ece, Buğrahan Tuncer'le ilişkisi hakkında, “Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan’ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"BUĞRAHAN ÇOK KIZDI, ÇOK"

Beşinci sezonuyla ekranlarda olan 'Yasak Elma' dizisinde hayat verdiği 'Yıldız' karakteri ile izleyicinin beğenisini toplayan sempatik oyuncu, sevgilisi Buğrahan Tuncer'i bir kez daha sosyal medya hesabından takipten çıkarması hakkında konuştu.

Kuruçeşme'de katıldığı bir derginin düzenlediği ödül töreninde basın mensuplarının çok konuşulan sosyal medya hamlesini hatırlatması üzerine 31 yaşındaki güzel, şu açıklamayı yaptı:

Sizin için yapıyorum ben onu. Kız üç senedir aynı kişiyle çıkıyor, haber yapabilin, sıkılmayın diye. Arada bir adrenalin olsun diye. Buğra 'Aynı evin içinde yine mi sildin beni?' diyor. 'Şunu yapma, boşuna haber oluyoruz' diyor. Çok kızdı, çok. Bir daha yapmayacağım.

Eda Eceden Buğrahan Tuncer itirafı Aynı evin içinde yine mi sildin beni

BU YAZ EVLENİYORLAR MI?

Törende yeşil bir elbise tercih eden ve neşeli haliyle dikkat çeken güzel oyuncu, sevgilisi ile birbirlerine uğurlu geldiklerini söylerken, "İlişkinizi evlilikle taçlandırmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Evet, bir noktada oraya gider ama bu yaz değil. Bu yaza yetişmiyor" yanıtını verdi.