Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

27.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Renk harmonisi

Haberin Devamı

Bisse, ilkbahar ve yaz koleksiyonunu hazırladı. Üç farklı renk temasıyla yeni mevsimi karşılayan seçkiler, rahat ve konforlu çizgilerden oluşurken şıklıktan taviz vermiyor. Tasarımlarda esnek ve likralı yapısı sayesinde hareketleri kısıtlamayan, örme takım elbise ve ceketler ön planda.

Ses şöleni

2020 yılının en çok satan kablosuz kulak üstü modeli JBL Tune 500BT yenilenen kodu 560 BT ile satışa sunuldu. 16 saat pil ömrü ve üstün ses kalitesiyle eşsiz bir müzik dinleme keyfi sunan ürün, kablosuz kullanım kolaylığı, hafif ve katlanabilir özelliğiyle de taşıma konforu sağlıyor.

Doğal içerik

Bali’nin deneyimli markası Sensatia Botanicals, artık Türkiye’de... Cilt, saç ve vücut bakım ürünlerine kadar geniş yelpazesiyle bitkisel içerik sunan marka, paraben, sülfat, silicon ve ftalat içermeyen seçkileriyle, tam bir gezegen dostu.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Büyükten küçüğe

Karaca, içeceklerine sütün hafif lezzetini eklemek isteyenleri Hatır ailesinin son üyesi Hüp-s ile buluşturdu. Kahve tutkunlarına közde ağır pişen bol köpüklü geleneksel lezzeti sunan marka, sıcak çikolatayla da çocukların gönlünü fethediyor.

Lezzet şöleni

Türkiye ve İsveç merkezli, Avrupa ülkelerinden ithal ettiği gıda ve gıda dışı ürünleri portföyünde barındıran IN2Trade’in son lezzeti, Tony’s Chocolonely. Kakaonun aromasını derinden hissettiren çikolatanın, üç çeşidi bulunuyor. Belçika’nın eşsiz tadı, lezzet şöleni vadediyor.