Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

10.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Yaz enerjisi

Haberin Devamı

Twist, yeni mevsimin tüm renklerini şimdi Twist Gang ekibi ile sunuyor. İçindeki yükselen enerjiye eşlik edecek, ritimlerine ayak uyduracak ve bir o kadar da sezona adapte olacak cool parçaları sunan yeni koleksiyon, romantik ve asi seçkilerle yaz mevsimini domine ediyor.

Kirpiklere form!

L’Oréal Paris tarafından yaratılan Bambi Oversized Eye Maskara, makyaj rutinlerinizi yeniden yaratıyor. Kolajen ve seramid ile güçlendirilmiş formülüyle kirpiklerinize yeni bir form kazandıran ürün, kirpiklerinize lifting ve XXL hacim etkisiyle yepyeni bir boyut katıyor.

Güneş dostu

Yaz tatili deyince deniz, kum ve güneşten vazgeçemeyenlerdenseniz, La Roche- Posay’nin uzman güneş koruması Anthelios serisi her an sizinle! Anthelios serisindeki Invisible Fluid SPF50+, Pigmentation Renkli Krem SPF50+, Parlama Karşıtı Güneş Koruyucu Yüz Misti SPF50 ve Dermo-Pediatrics Invisible Sprey SPF50+ ile sağlıklı bir cildin kapısını aralayacaksınız.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Fırsat alışverişi

Bella Maison’un, dekorasyon, aydınlatma ve kozmetik kategorilerinde binlerce ürünü kapsayan Kurban Bayramı kampanyası, hem mağazalarda hem de bellamaison.com’da uygulanıyor. Marka tutkunları, 27 Temmuz’a kadar yapacakları alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirimlerden faydalanabilirler.

Doğal içerikli şıklık

Ramsey, yaz mevsiminin enerjisinden aldığı ilhamı koleksiyonlarına da yansıtıyor. Erkeklerin hem şehirde hem de tatilde her an şık ve rahat hissetmelerini hedefleyen marka, ürünlerinde koton, keten ve krep gibi doğal içeriklerin kullanıldığı tişörtler, keten, koton, denim gömlekler göz alıcı şıklık sunuyor.