Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

20.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

OKUL KOLEKSİYONU

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

DeFacto, ‘Okula Dönüş’ koleksiyonuyla trendleri takip eden, tarzıyla fark yaratmayı seven tüm öğrencilerin okul stillerine eğlenceli bir dokunuş yapacak. Koleksiyonda bomber ceket, oduncu gömlek, triko kazak, sweatshirt ve jogger pantolon takımları ön plana çıkıyor.

HAREKETE DESTEK

Editörün seçtikleri

Adidas’ın hareket halinde bir yaşam için tasarladığı NMD V3, ileri görüşlü vizyonla kendi ikonik mirasını yeniden ortaya koyuyor. Doğası gereği dinamik olan bu siluet, ayağı saran yeniden tasarlanmış bir ağ, şeffaf bir topuk klipsi ve kısmen bir TPU kabuğuyla kaplanmış BOOST yastıklamaya sahip.

SAĞLIKLI SAÇLAR

Editörün seçtikleri

En sağlıklı saçlarda bile yıpranmalar, kırılmalar ve renk tutarsızlıkları görülebiliyor. L’Oréal Professionnel, yaptığı araştırma sonucunda bu problemlerin kaynağını keşfetti ve Metal Detox Uzman Serisini geliştirdi. Etkili içerikleri sayesinde seçkiler, daha az kırılma riski ve güvenilir renk sonucu garantisi sunuyor.

Haberin Devamı

FIRSAT ZAMANI

Editörün seçtikleri

Tepe Home, indirim fırsatlarıyla evinizin her alanına mutluluğu taşımaya devam ediyor. Fonksiyonel, konforlu ve detaylarda saklı estetiğin vurgulandığı tasarımların adresi, oturma odası, yemek odası, yatak odası, genç odası ve bahçe mobilyalarının yer aldığı geniş ürün gamıyla beğeni topluyor.

KALİTELİ SEÇİM

Editörün seçtikleri

Ramsey’in yeni Iconic koleksiyonu, erkeklerin stiline yaz davetleri başta olmak üzere girdikleri her ortamda ayrı bir hava ve çekicilik katıyor. Doğal, tencel, keten-koton karışımlı ince tuşeye sahip, net görünümlü kumaşlarla tasarlanan, vücuda oturan, geniş mono ve kruvaze yakalı ceketler kombinlenen şık takımlardan oluşuyor.