Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

10.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Bebeksi cilt

Haberin Devamı

Simple’ın yeni serum serisinin üç farklı varyantı, Simple yüzde 10 Vitamin C, E, F Aydınlatıcı Booster Serum, Simple yüzde 10 Vitamin B3 Niacinamide Booster Serum ve Simple yüzde 3 Hyalüronik Asit + B5 Nemlendirici Booster Serum serisi raflardaki yerini aldı. Doğal kaynaklı içeriklerden oluşan ürünler, alkol, mineral yağı, hayvansal kaynaklı içerik, renklendirici ve parfüm içermiyor.

Doğa tutkusu

Seyahat etmeyi yaşam stili haline getiren Yargıcı kadını, Sonbahar-Kış 2022-23 sezonunda zamansız ve şık tasarımlarla keşfine devam ediyor. Doğa ile iç içe keyifli bir Alpler yolcuğundan alınan ilhamla hazırlanan koleksiyon her zamanki yalın çizgisini taşırken aynı zamanda iddialı renk, desen ve tasarım detaylarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Engelli bireylere

LC Waikiki, dezavantajlı bireylerin tek başlarına giyinmelerini kolaylaştırmak ve gündelik hayatta kendilerini iyi hissetmeleri için özel bir koleksiyon geliştirdi. Seçkiler, giyinme esnasında yaşanan sorunları odağa alarak, farklı fonksiyonel özelliklere sahip olacak şekilde tasarlandı. Tasarımlara, ‘LCW Limitless’ ismi verildi.

Editörün seçtikleri

Sağlıklı seçim

Lav, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ‘Duo 3’lü Saklama Kabı’ ile beslenme çantalarını da okula hazırlıyor. Yiyecekleri camın sağlığında saklamaya imkan veren ürünler, hafif hacmiyle ağırlık yapmıyor. Sıkı kauçuk kapağı ise dökülme, akma gibi sorunların önüne geçiyor.

Editörün seçtikleri

Doğal içerik

Cozy&Soft, tamamen doğal malzemelerle, elde üretilen sımsıcak ürünleriyle dekorasyona yeni bir soluk getiriyor. Marka, el yapımı tasarımlarda detaylara önem verirken, tamamı pamuk ve ketenden üretilen birbirinden zarif el yapımı tekstil ürünleriyle geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılıyor.

Editörün seçtikleri