Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

08.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Suyun iyi hali

Haberin Devamı

Waternet, iş ortaklarından BMI GROUP, üyelik hizmetinden yararlanmak isteyenlerle markayı buluşturuyor. 2012 yılında, suyun iyi halini sunmak amacıyla kurulan marka, evlerinize gelen suyu üstün teknolojisiyle arıtarak, tertemiz ve yumuşak içimli hale getiriyor. Waternet, sizi sağlığınıza zararlı mikroplastik gibi tüm içeriklerden arınmış suya kavuştururken, doğaya fazlasıyla zararı dokunan plastik kullanımının azalmasına da katkı sağlıyor. Markanın ev tipi cihazları arasında en çok tercih edilen tezgah üstünden, anında sıcak, soğuk ve oda sıcaklığında su alabilir; evde ‘Su bitti’ derdinden kurtulabilirsiniz.

Editörün seçtikleri

Evinizin her yerinde

Camsil’in yeni geliştirilen ‘Toz-Al’ ve ‘Yer-Sil’ serileriyle pratik, mis kokulu Camsil parlaklığı evinizin her yerinde! ‘Toz-Al’ serisi cila etkili özel formülü ile ahşap, metal, deri gibi farklı yüzeylerde kullanılırken, ‘Yer-Sil’ de, durulama gerektirmeyen formülü ile hızlı ve etkili temizlik sağlıyor.

Haberin Devamı

Güçlü ve yalın

Üçüncü defa güçlerini birleştiren Sagaza Studio ile Trendyol, 61 adet zamansız parçalardan oluşan özel koleksiyon sunuyor. Seçkilerde, lame ve parlak kumaşlar, Sagaza’nın imzası olan Sagaza yeşilinin yanı sıra kahve ve kiremit tonları ile buluşuyor. Elbiselerde ise etnik ve bohem detaylar öne çıkıyor.

Editörün seçtikleri

Parfüm sevenlere

Avon, ayrıcalıklı beyaz ud notaları, siyah erik, taze gardenya ve kremsi vanilya notalarıyla tasarlanan Far Away Splendoria’yı parfüm tutkunlarıyla buluşturdu. Altın değerindeki beyaz ud notalarının harmanlanarak hazırlandığı seçki, gün boyu duygularınızı harekete geçirecek cinsten.

Stil sahibi seçkiler

Nine West koleksiyonları, kadınların stil sahibi adımlarına eşlik ediyor. Topuklu bot, casual ve topuklu çizme, loafer ve chelsea modelleri sonbahar çizgilerini zarif bir şekilde adımlara taşırken, deri ve zımba detaylarıyla bütünleşen modeller hem ofis hayatının hem de özel davetlerin en gözde parçası oluyor.