Cadde 'Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim! Takip edin beni'

'Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim! Takip edin beni'

06.01.2024 - 08:44 | Son Güncellenme:

'Asmalı Konak', 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' ve 'Aşk Kırmızı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gece Baltalimanı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili konuşarak, "Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim" dedi.

Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim Takip edin beni

Farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni toplayan, Kanal D'nin 22 Ağustos'ta final yapan dizisi 'Veda Mektubu'nun 'Alanur'u Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz aylarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

"TATLI, ÇİKOLATA YOK"

Nasıl zayıfladığını anlatarak tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu belirten ünlü isim, sabah kalktıktan sonraki ilk dört saat yemek yemediğinin altını çizerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım. Alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun. Sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun.

Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim Takip edin beni

"2024 SAKİN VE GÜZEL BAŞLADI"

47 yaşındaki Nurgül Yeşilçay, son olarak geçtiğimiz gece Baltalimanı'nda objektiflere takıldı. Yeşilçay, ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Yeni yıl dileklerini dile getiren ünlü isim, "Hepimizin yeni yılı kutlu olsun. 2024 sakin ve güzel başladı. Hepimiz için de iyi olsun ve böyle devam etsin" dedi.

Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim Takip edin beni

"ÇOK SEVİYORUM SOSYAL MEDYAYI"

Sosyal medya paylaşımları hakkında da konuşan Yeşilçay, "Çok seviyorum ben sosyal medyayı ya. Eğlenmeyi ve orada paylaşım yapmayı çok seviyorum. Eğlenmeye de devam edeceğim. Takip edin beni" diyerek gülümsedi.