Cadde ‘Ekiple enerjimiz uyumlu’

‘Ekiple enerjimiz uyumlu’

20.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’de ekrana gelen ‘Aşk ve Umut’ dizisinin oyuncuları Eda Elif Başlamışlı ve Furkan Okumuş, “Ekiple enerjimiz uyumlu. Şevkle çalışıyoruz” dedi.

‘Ekiple enerjimiz uyumlu’

Eda Elif Başlamışlı ve Furkan Okumuş, Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen ‘Aşk ve Umut’la izleyici karşısına çıkıyor. Çekimlerin güzel geçtiğini belirten ikili, seyirciden de tam not alıyor. Başlamışlı ve Okumuş’la, diziyi ve setteki çalışma ortamını konuştuk.

Haberin Devamı

‘Aşk ve Umut’ ile bir süredir izleyiciyle buluşuyorsunuz? Gelen tepkiler nasıl?

Eda Elif Başlamışlı: Genelde tepkilerin ortak yanı merak oluyor. Zeynep’i seven ve merak eden herkesin tepkisi beni çok mutlu etti, önümüzdeki bölümlerde ben de bu tepkilerin nasıl evrileceğini çok merak ediyorum açıkçası.

Furkan Okumuş: Tepkiler gayet olumlu ve motive edici... Yaptığımız işe daha sıkı sarılmamızı sağlıyor.

Çekimler nasıl gidiyor? Karakteriniz için neler söylemek istersiniz?

E.E.B.: Zorluklar yaşamış, bunu azme dönüştürmüş, başarıyı da yakalamış bir karakter ama bazen kader kişiyi yalnız bırakır birilerine götürmek, bir yola sokmak için... Zeynep’i de başına gelecekler aslında kısmen ona kötüyü gösterse de belki günün birinde hak ettiklerini alacak bir karaktere çevirecektir. Zeynep sürprizlerle dolu bir karakter. Kırılganlığını saklamaya çalıştığı için soğuk, mesafeli duruyor. Duvarları var, kimseyle flört etmemiş daha önce... Aşık olması, ilk defa birine bir şeyler hissediyor olması onun dönüm noktası... Edremit’ten İstanbul’a gelişiyle yeni ve bambaşka bir hayatın içinde buluyor kendini… Güçlü ve kararlı biri. Her şeye rağmen ayaklarının üzerinde ve dimdik durabiliyor. Annesinin gidişini reddetse de onun sevgisine duyduğu özlemle durumu olduğu gibi kabullenmek zorunda kalıyor.

Haberin Devamı

F.O.: Çekimler çok keyifli ve eğlenceli geçiyor. Günlük dizi olduğu için yoğun olsa da  kamera önü ve arkası ekip arkadaşlarımızla enerjimiz çok uyumlu, şevkle çalışıyoruz. Ege karakteri yaşına göre olgun, bilge ve ağır başlı... Sevdiği insanları sahiplenen karşılaştığı zorluklara da soğukkanlılıkla çözüm üretebilen güçlü bir karakter.

Dizide hem usta oyuncular hem de genç yetenekler bir arada… Genç bir oyuncu olarak size katkıları neler?

E.E.B.: İşimi çok seviyorum ve büyük bir tutkuyla yapıyorum. Her gün üstüne yeni bir şeyler eklemeye ve kendimi bu konuda geliştirmeye odaklanıyorum. Oyunculuk, sınırları olmayan koca bir dünya ve sürekli hareket halinde olmayı gerektiriyor. Yaptığınız meslek ne olursa olsun başarı için şansın ve yeteneğin ötesinde çok çalışmanın ve öğrenmeye açık olmanın önemine inanıyorum. Bunun için de sürekli çalışıyorum.

Haberin Devamı

F.O.: Çok büyük bir tecrübe ve kazanım. Kendi açımdan gayet şanslıyım diyebilirim. Her gün onların tecrübelerinden istifade etmek heyecan verici.

Eda Elif Başlamışlı

‘Hâlâ aynı Eda’yım’

Projeden sonra sizin hayatınızda neler değişti?

E.E.B.: Günlük yaşamımda hiçbir şey değişmedi, hâlâ aynı Eda’yım. Yaptığınız işin kalabalık kitlelere ulaşması ve karşılığında aldığınız yorumlar; bunların hepsi çok değerli. İnsanların sevgisini, ilgisini hissetmek, takdirini almak ve ekrandan da olsa onlarla bağlantı kurabilmek çok güzel ve değerli. Bu ilgiyi ve sevgiyi hissetmek hayatımdaki en anlamlı değişiklik sanırım.

F.O.: Aşık olduğum işi yapmanın verdiği mutluluk. Artık daha mutluyum.