Cadde Elif Doğan 'Destan' dizisine veda ediyor

Elif Doğan 'Destan' dizisine veda ediyor

07.04.2022 - 07:48 | Son Güncellenme:

ATV'nin sevilen dizisi Destan'da bir oyuncunun hikayesi sona eriyor. Fethi Bayram’ın yönettiği Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor.

Elif Doğan Destan dizisine veda ediyor

Ebru Şahin (Akkız), Edip Tepeli (Batuga), Selim Bayraktar (Alpagu Han), Kanbolat Görkem Arslan (Saltuk), Teoman Kumbaracıbaşı (Balamir), Deniz Barut (Ulu Ece), Elif Doğan (Tutkun), İpek Karapınar (Çolpan), Burak Tozkoparan (Temur), Buse Meral (Sırma), Burak Berkay Akgül (Kaya), Osman Albayrak (Vargı), Şahin Ergüney (Kün Ata) ve Ahmet Olgun Sünear (Yaman) gibi ünlü isimleri buluşturan dizide önümüzdeki hafta flaş bir ayrılık yaşanacak. 

Haberin Devamı

TV100'ün haberine göre; dizinin başarılı performansıyla dikkat çeken güzeller güzeli Tutkun’u Elif Doğan senaryodaki hikâyesi bittiği için ekibe veda edecek.

Elif Doğan’ın ayrılık haberi gündeme gelir gelmez üç teklif birden aldığı öğrenildi.

ELİF DOĞAN KİMDİR?
Genç oyuncu Elif Doğan’ın Destan dizisindeki performansı izleyiciler tarafından çok seviliyordu. 1994 doğumlu genç oyuncu 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyon kariyeri aynı yıl içinde yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile devam etti. Destan, Elif Doğan’ın üçüncü dizisiydi. Başarılı oyuncu Destan’la kariyerinde bir çıkış yapmış oldu.