Cadde Elif Karlı açıkladı! Eşi Cengiz Karlı'nın sağlık durumu

Elif Karlı açıkladı! Eşi Cengiz Karlı'nın sağlık durumu

24.03.2021 - 18:32 | Son Güncellenme:

Bir dönemin sevilen şarkıcılarından Elif Karlı, hastaneye kaldırılan eşi Cengiz Karlı'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Elif Karlı açıkladı Eşi Cengiz Karlının sağlık durumu

Elif Karlı, eşi Cengiz Karlı'nın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karlı, eşinin iki defa anjiyo geçirdiğini belirterek durumunun ciddiyetini anlattı.

Elif Karlı açıkladı Eşi Cengiz Karlının sağlık durumu

Haberin Devamı

Elif Karlı "Bir aydır ilgilenip arayıp bilgisi olan arkadaş, dost ve akrabalarımız hariç DM mesajlarınıza toplu mesaj atmak istedim. Evet eşim bir ay içerinde iki kere anjiyografi işleminde stent taktırmıştı kalp damarlarına. Bu yüzden rahatsız olan böbrek enzimlerinde artış göründü ve böbrekler yeterli görev yapamadığından dolayı da akciğerde su birikmiş ve nabız düşüklüğü, halsizlikle tekrar hastaneye kaldırdık. Üç gündür tedavi sürecindeyiz. Tam bir korona belirtileriymiş ayrıca ve bir kaç kez test yapıldı ki çok şükür covid yok. Cengiz'ciğim tedaviye cevap da veriyor, enzimler düzeldi. Tüm değerler normale dönene kadar buradayız ve şimdi iyiyiz. Allah'a şükür. Doktorlarımız 'bir kaç gün daha sürebilir' dedi. Merak eden herkese çok teşekkürler, ara ara bilgilendirme yapacağım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabı üzerinden evliliklerinde 28 yılı geride bırakmalarını kutlayan Elif Karlı'nın iki çocuğu var.