Cadde 'Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor' iddiası!

'Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor' iddiası!

15.11.2022 - 14:12 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor iddiası

Milliyet.com.tr
Model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile yapımcı Sebastian Bear-McClard, 23 Şubat 2018 tarihinde sade bir törenle dünyaevine girmişti. New York'ta nikâh dairesine giden ünlü çift, sadece az sayıdaki arkadaşlarının huzurunda birbirlerine "Evet" demişti. Emily Ratajkowski, törende gelinlik giymemişti. Çift, oğulları Sylvester Apollo Bear'ı geçtiğimiz yıl mart ayında kucağına almıştı. Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor iddiası

"DEFALARCA İHANETE UĞRADI"

İkilinin yollarını ayıracağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüş; Bear-McClard’ın, eşini aldattığına dair ortaya atılan iddiaların bu ayrılığa sebep olduğu düşünülmüştü. Page Six'e konuşan bir kaynak, Sebastian Bear-McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürmüştü. Ratajkowski'ye yakın bir başka kaynak ise şu ifadeleri kullanmıştı:

Sebastian, ona bir şans daha vermesi için Emily'e yalvarıyor. Ama bu olmayacak; çünkü Emily, Sebastian'ın onun arkasından yaptığı birçok şeyi daha keşfetti.

"İLK DEFA BEKARIM"

Ayrılığın ardından Ratajkowski'nin Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, ancak güzel model; "Hayatımda ilk defa bekarım ve dışarıdan nasıl algılandığım konusunda aşırı endişe duymama özgürlüğünün tadını çıkarıyormuşum gibi hissediyorum. 'Kafaya takmamak', gerçekten mutlu olmanın ve hayatında kontrole sahip olmanın en iyi yollarından biri" açıklamasını yaparak bu söylentileri yalanlamıştı.

Haberin Devamı

Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor iddiası

ARKADAŞ KALMAYA KARAR VERDİLER

Pete Davidson ise Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian ile aşk yaşamaya başlamış; ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemişti. Çift, sosyal medya hesaplarında sık sık paylaştıkları mutluluk pozlarına rağmen dokuz aylık ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Kardasihan ve Davidson, yoğun programları sebebiyle yıprandıklarını söyleyerek, arkadaş kalacaklarını açıklamıştı.

Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor iddiası

"ONUN ZEKİ OLMASINI SEVİYOR"

Tüm bunların ardından 28 yaşındaki Pete Davidson ve 31 yaşındaki Emily Ratajkowski'nin aşk yaşadığı bildirildi. Us Weekly'ye konuşan bir kaynak; ikiliyi ortak arkadaşlarının tanıştırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Henüz çok erken bir aşamadalar, ama ikisi de birbirinden gerçekten hoşlanıyor. Pete, Emily'yi güldürüyor ve onun zeki olmasını seviyor.

DeuxMoi adlı bir dedikodu Instagram hesabındaki anonim ipucuna göre; ikili, Cumartesi gecesi Brooklyn'de bir randevuda el ele tutuşurken görüntülendikten sonra aşk söylentilerini ortaya çıktı. Ancak ünlü çift, bu dedikodular hakkında henüz bir açıklama yapmadı.