Cadde ‘Eşcinsel değilim’

‘Eşcinsel değilim’

01.02.2015 - 19:20 | Son Güncellenme:

Bir partide uyuşturcu kullanırken ve bir kadınla öpüşürken çekilen fotoğrafları basına yansıyan 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Hülya Avşar’a içini döktü...

‘Eşcinsel değilim’

Program sırasında zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Kuyucuoğlu, uyuşturucu kullandığı için çok pişman olduğunu söyledi. Tedavi gören ve sağlığına kavuşan eski güzel, fotoğrafları yüzünden eşcinsel zannedildiğini söyleyerek, “Öyle bir şey yok. Çocuk yapmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Dünyamı mahvettiler!’

Cape Town’da katıldığı bir partide çektirdiği fotoğrafların ortaya çıkmasıyla zor günler geçiren 2009 Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, önceki akşam ‘Hülya Avşar’a konuk oldu. Duygusal anların yaşandığı programda içini döken Kuyucuoğlu, şöyle konuştu:
- Ailevi sorunlarımız vardı. Onlardan kaçmak için yarışmaya girdim ama kendimi güzel bulmuyorum.
- Çocukluğum-dan beri psikolojim bozuktu. Uyuşturucuya arkadaş çevresinden ‘Bakalım neymiş’ diyerek başlıyorsun. Sosyalin bir üstü, bağımlının bir tık aşağısıyım. Krize girmiyordum ama kullandım.
- Hastanede anneme, ‘Beni buradan çıkartın yoksa kendimi öldürürüm’ dedim. Çırılçıplak bir çocuk yerde kokain arıyordu. Onları görünce, ‘Ben çok iyiyim’ dedim.
- Madde kullandığım zamanları hatırlayınca üzüntüden ellerim titriyor. ‘Lanet olsun keşke yapmasaydım’ dedim. Kokain hiç kullanmadım. Kullanınca el hareketlerin değişiyor, dudakların kasılıyor. Her kullandığımda çok pişman oldum.
- Türkiye güzeli olduktan sonra bana gelen tekliflerin şekli değişince işe küstüm. Maalesef herkes çok profesyonel çalışmıyor. İçimde kendime ait bir dünya vardı onu mahvettiler. Kendime ait bir dünya kalmadı. MELİS GÜVENÇ