Cadde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kim? EDHO konusu nedir, nerede çekiliyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kim? EDHO konusu nedir, nerede çekiliyor?

08.12.2020 - 20:05 | Son Güncellenme:

Çakırbeyli ailesinin güç mücadelesinin ekrana geldiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri ile diziseverler karşısına çıkıyor. Oktay Kaynarca'nın Hızır Reisi canlandırdığı dizi EDHO salı akşamları yayımlanıyor. İşte, EDHO oyuncu kadrosu...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kim EDHO konusu nedir, nerede çekiliyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta en çok izlenen dizi olmayı başarıyor. İlk olarak 2015 yılında ekrana geldi. EDHO yeni bölüm fragmanları, son bölüm özetleri de izleyiciler tarafından araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi çekimleri İstanbul Sarıyer'de ve Üsküdar'da gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU NEDİR?

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılıyor. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Hızır Çakırbeyli sevdasından da vazgeçmez.

EDHO OYUNCU KADROSU

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan dizinin başrolünde Oktay Kaynarca yer alıyor. İşte oyuncu kadrosu: Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabine Toziya, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Pelin Akil, Engin Benli, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu.