Cadde Evlerine hırsız girdiğini sahnede öğrendiler!

Evlerine hırsız girdiğini sahnede öğrendiler!

15.12.2016 - 13:28 | Son Güncellenme:

Bodrum'da sahnelenen 'Naptorun Pansiyon' adlı oyunda rol alan Harun Özakıncı ile Ülkü Aşaröz, sahnedeyken evlerinden hırsızlık yapıldığı haberini aldı. İki sanatçı, rollerine devam edip oyunu tamamladıktan sonra evlerine döndü.

Evlerine hırsız girdiğini sahnede öğrendiler

Sanat yönetmenliğini Funda Açıkbaş'ın üstlendiği, Harun Özakıncı'nın yazıp yönetmenliğini yaparak sahne aldığı tek perdelik 'Naptorun Pansiyon' adlı komedi türündeki oyun, 12 Aralık'ta Bodrum'da Herodot Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Özge Balkanlı, Mehmet Çağlar Ertuğrul ve Ülkü Aşaröz'ün de rol aldığı, ses ve ışık yönetmenliğini Selçuk Aydın'ın yaptığı Ege şivesinin mizahi bir dille yansıtıldığı 1 saat 20 dakikalık oyun izleyenleri kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Oyunculardan Harun Özakıncı ve Ülkü Aşaröz, sahnedeyken evlerinden hırsızlık yapıldığı haberini aldı. Ancak her iki oyuncu da profesyonelliklerinden ödün vermeyerek, rollerine devam edip oyunu tamamladı. Komşularından gelen telefonla Ankara'daki evine hırsız girdiğini öğrenen Özakıncı ile İstanbul'daki evinin bahçesinde park halindeki motosikleti çalınan Aşaröz, büyük şaşkınlık yaşadı. İkili, aynı akşam uçak ile evlerine dönüp polise şikayetçi oldu.

"EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMİŞLER"

Yönetmen ve oyuncu Harun Özakıncı, "Evime döndüğümde polisler inceleme yapıyorlardı. Hırsızlar, para ve altın gibi küçük değerli eşyalar aramışlar, evin altını üstüne getirmişler. Bu arada sanatçı arkadaşım Ülkü Aşaröz'ün evinin bahçesinde kilitli halde park halinde bulunan ve yaklaşık 35 bin TL değerindeki motosikletinin de çalındığını öğrendik. Aşaröz de İstanbul'a dönüp, polise şikayetçi oldu" dedi.

Haberin Devamı

HIRSIZA FACEBOOK'TAN MESAJ

Harun Özakıncı, Facebook sayfasından evine giren hırsıza mesaj göndererek, "Ben sahnedeyken evimi soyan hırsız! Buradan takip edip evde olmadığımı biliyorsan gene buradan oku" diyerek küfür etti.