Cadde Evlilik kısmettir

Evlilik kısmettir

14.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Çalıkuşu’ dizisinin ‘Azelya’sı Hande Soral, evliliğin kısmet işi olduğunu söyleyerek, “Erkek adam gibi olmalı” dedi

Evlilik kısmettir

Ortadoğu ve Amerika’ya yönelik yayın yapan MBC 4 kanalında Zeynep Özek’in hazırladığı, Liana Dahdouh’un İstanbul’dan sunduğu ‘Ekstra Turki’ programına genç oyuncu Hande Soral konuk oldu. Soral, ‘Çalıkuşu’ dizisinde canlandırdığı ‘Azelya’ karakterinin aksine intikamcı olmadığını belirtirken, iri gözleri hakkında, “Gözlerim ekranda o kadar büyük görünüyor ki kendimden korkuyorum. Ama gözlerimi seviyorum” dedi.

‘Doğru zamanda olacak’
Hande Soral, ‘Pargalı İbrahim Paşa’ rolüyle uluslararası üne kavuşan Okan Yalabık’la ilişkisi hakkında, “Evliliğin kısmet işi olduğunu düşünüyorum. Doğru kişiyle doğru zamanda olacağına inanıyorum. Bu hissetmek veya planlamakla olan bir şey değil. Doğru zamanda olacak” dedi. Soral, ilişkileri hakkında karşısındaki insanın fiziki özellikleri üzerinde durmadığını belirterek, şöyle devam etti:

‘Fiziği önemli değil’
“Benim için gerçekten güzel bakması, güzel hissetmesi önemli. Karşımdaki erkeğin gerçekten, adam gibi adam olması, merhametli olması önemli. Onun dışında ne iş yaptığı, ne söylediği, ne kadar yakışıklı olduğu, boyunun ne kadar olduğu hiçbir zaman beni ilgilendirmedi.”