Cadde Fahriye Evcen ile Karan'ın kar pozuna Burak Özçivit'ten yorum!

Fahriye Evcen ile Karan'ın kar pozuna Burak Özçivit'ten yorum!

15.03.2022 - 19:59 | Son Güncellenme:

Uzun yıllar sonra TRT 1'de yayınlanan 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan kar pozları geldi. Burak Özçivit de eşi ve oğlunun keyifli hallerine kayıtsız kalamadı.

Fahriye Evcen ile Karanın kar pozuna Burak Özçivitten yorum

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2013 yılında 'Çalıkuşu' adlı dizinin setinde tanışarak, aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini 2017'de nikah masasına taşıyan ünlü çift, oğulları Karan'ı Nisan 2019'da kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Zaman zaman oğluyla keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, İstanbul'a yağan yoğun karın tadını çıkarttığı anları yayınladı. Evcen'e oğlu Karan da eşlik etti.

EŞİ VE OĞLUNA KAYITSIZ KALAMADI
Karlar üzerinde oğluyla poz veren 35 yaşındaki Fahriye Evcen, paylaşımına; "Güneşe bakamayanlar takımı" notunu düştü. Anne oğulun pozlarına çok sayıda beğeni ve yorum gelirken; Burak Özçivit de bu fotoğraflara kayıtsız kalamadı.

'Kuruluş: Osman' dizisinde 'Osman Bey'e hayat veren Özçivit, eşinin paylaşımına; "Maşallah kuzularıma" yorumunu yaptı.

Fahriye Evcen ile Karanın kar pozuna Burak Özçivitten yorum

"ALLAH AYIRMASIN"
Öte yandan sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Fahriye Evcen, geçtiğimiz ay eşi Burak Özçivit'le çekilen yeni bir fotoğrafını mavi kalp emojisiyle takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Haberin Devamı

Takipçileri, güzel oyuncuya "Maşallah", "Ne güzel çift" ve "Allah ayırmasın" gibi yorumlar yapmıştı.

"HUZURUM, NEŞEM, KALBİM"
Fahriye Evcen, daha önce de iki yaşındaki oğlu ile evde gülücükler saçtığı fotoğrafları, ilk olarak kalp emojiisyle birlikte "Hayatım" mesajını yazarak, ardından "Huzurum, neşem, kalbim" notunu düşerek takipçileriyle paylaşmıştı.

Fahriye Evcen ile Karanın kar pozuna Burak Özçivitten yorum