Cadde Farah Zeynep Abdullah'tan kıyafet eleştirilerine cevap geldi!

Farah Zeynep Abdullah'tan kıyafet eleştirilerine cevap geldi!

04.03.2022 - 15:52 | Son Güncellenme:

Yüzüne kezzap atılan ve daha sonra öldürülen, 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen'in acı dolu hayatını beyazperdeye taşıyan ‘Bergen’ filminin galası, önceki akşam Uniq İstanbul’da gerçekleşti. Başrolde yer alan Farah Zeynep Abdullah, imajıyla geceye damga vururken, sosyal medyada hakkında yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

Farah Zeynep Abdullahtan kıyafet eleştirilerine cevap geldi

1980'li yıllara damga vuran ‘Bergen’ın hayatını anlatan film için görkemli bir gala gerçekleştirildi. İlk kez seyirci karşısına çıkan yapımın galasına; sanat, medya ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismin yanında Bergen’in ailesi de katıldı. En dikkat çeken isim ise Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah oldu.

Haberin Devamı

"BU NASIL STİL?"
Yeşil bir takım elbise tercih eden güzel oyuncu, kısa saçlarını örgü yaptırdı. Tarzıyla çok konuşulan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya yapılan "Hiç yakışmamış, kıyafetinde ütü bile yok", "Bu nasıl stil?", "Kimse Farah Hanım'ı uyarmadı mı?" şeklindeki yorumlara cevap verdi.

Yaklaşık 250 bin takipçisi bulunan Twitter hesabından açıklama yapan oyuncu, "Ne oldu ya hani herkesin kıyafetine kimse karışamıyordu" ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullahtan kıyafet eleştirilerine cevap geldi

"KISACIK ÖMRÜNE ÇOK ŞEY SIĞDIRMIŞ"
Farah Zeynep Abdullah, başrolü Erdal Beşikçioğlu ile paylaştığı film hakkında, “Hepimiz çok heyecanlıyız, dört gözle bekliyorum. Umarım seversiniz, hakikaten gönlümüzü koyduk ortaya. Bergen’in sadece ‘Acıların Kadını’, ‘Arabeskin Kraliçesi’ olmadığını göstermek istedik. Caz kulübünden başlayıp bambaşka bir müzikal yolculuğu olan Belgin Sarılmışer’in hikayesini anlatıyoruz aslında. Bergen olma hikayesini, bir kadının var oluşunu anlatıyoruz. Hayalleri olan, kısacık ömrüne çok şey sığdırmış bir kadının hayatını anlattık. Umarız beğenirsiniz” ifadelerini kullanmıştı.