Cadde Fındıkkıran ve Dört Diyar oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...

Fındıkkıran ve Dört Diyar oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...

29.07.2021 - 22:48 | Son Güncellenme:

ABD yapımı fantastk macera filmi Fındıkkıran ve Dört Diyar, Morgan Freeman gibi usta oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Film tlevizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Fındıkkıran ve Dört Diyar oyuncu kadrosunda kimler var?

Fındıkkıran ve Dört Diyar oyuncuları kim, konusu nedir İşte, oyuncu kadrosu...

Fındıkkıran ve Dört Diyar filmi, nefes kesen hikayesi ile artık TV'de. Filmin başrollerinde ise Keira Knightley ve Mackenzie Foy gibi isimler bulunuyor. Lasse Hallström ve Joe Johnston tarafından yönetilen film Ashleigh Powell'ın senaryosuna dayanıyor. 

Haberin Devamı

FINDIKKIRAN VE DÖRT DİYAR KONUSU

Genç Clara'nın istediği tek şey bir anahtardır. Bu eşi benzeri olmayan anahtar, vaftiz babası Drosselmeyer'ın ona geleneksel parti sırasında verdiği ve hayata zamansızca veda etmiş olan annesinin paha biçilemez altın tarağını bulunduran kutunun anahtarıdır. Ancak bu anahtar garip ve esrarengiz bir paralel dünyada kaybolmuştur. Clara bu paralel dünyada bir fare çetesiyle, Çiçekler Ülkesi, Tatlılar Ülkesi, Kar Taneleri Ülkesi olmak üzere 3 boyuta hükmeden hükümdarlarla ve yolculuğunda ona eşlik edecek olan Phillip isimli bir askerle tanışır. Clara ve Phillip, despot Zencefil Anne'nin yönetimindeki 4. boyutta da anahtarı aramak ve dengesi bozulmuş olan paralel evrene denge getirebilmek için cesur olmalıdır.

Haberin Devamı

FINDIKKIRAN VE DÖRT DİYAR OYUNCULARI

Keira Knightley

Mackenzie Foy

Jayden Fowora-Knight

Eugenio Derbez

Matthew Macfadyen

Richard E. Grant

Misty Copeland

Helen Mirren

Morgan Freeman