Cadde Fırat Çelik'in gergin anları! 'Şu halde beni neden çekiyorsun?'

Fırat Çelik'in gergin anları! 'Şu halde beni neden çekiyorsun?'

20.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Fatmagül’ün Suçu Ne?', 'Gönül İşleri' ve '20 Dakika' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Fırat Çelik, Nişantaşı'nda bir arkadaşı ile görüntülendi. Gazetecilerin fotoğraf ricasına sert çıkan Çelik, "Şu halde beni neden çekiyorsun?' diyerek tepki gösterdi.

Fırat Çelikin gergin anları Şu halde beni neden çekiyorsun

Karantina döneminde dansçı yeğeni Ozi ile birlikte çektiği kliplerdeki dans performansıyla farklı bir yönünü ortaya koyan, yeni projesi için Fransa'dan temelli Türkiye'ye dönüş yapan Fırat Çelik, önceki günlerde Arnavutköy’de basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

"DANS PAYLAŞIMLARINA BAŞLAYACAĞIM"

Çelik, “Tiyatro oyunumda gecikme yaşandı ama yakın zamanda netleşecek. Onun haricinde sürpriz projeler de olacak, netleştiğinde sizlerle paylaşırım. Sosyal medyada yakın zamanda dans paylaşımlarıma başlayacağım. Artık Türkiye’deyim” demişti.

Fırat Çelikin gergin anları Şu halde beni neden çekiyorsun

"NEYİMİ ÇEKECEKSİN?"

Çelik, geçtiğimiz gün ise Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir arkadaşı ile yürüyen Çelik, gazetecilerin fotoğraf ricası üzerine sert bir çıkış yaparak; "Neyimi çekeceksin? Şu halde beni neden çekiyorsun?" diyerek kıyafetlerini gösterdi.

Ardından arkadaşı ile yürümeye devam eden oyuncu, ardından; "Kafede oturacağız. Ne yaparsan yap" ifadelerini kullandı. 41 yaşındaki Fırat Çelik, bu anlamsız sinirini gören insanlara "Bu nasıl ünlü?" dedirtti.

Haberin Devamı

Fırat Çelikin gergin anları Şu halde beni neden çekiyorsun

"İSTANBUL'U GEZMEKTEN BÖYLE DAHA ÇOK ZEVK ALIYORUM"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda yine Arnavutköy'de kameralara yansıyan ünlü isim, “Şu an denize atlayasım var. Yazın tatil yapacağım, Göcek’e gitmek istiyorum. Yoksa Bodrum ve Alaçatı’ya arkadaşlarımın yanına gideceğim" açıklamasını yapmıştı.

Okulların da kapanmasından dolayı birçok insanın tatile gitmesi ve İstanbul nüfusunun azalması hakkında ise oyuncu, “İstanbul’un bu sakinliğini seviyorum. Böyle daha da çok zevk alıyorum İstanbul’u gezmekten” demişti.