Cadde Fulin taciz mesajını ifşa etti! 'Köye gelin gidiyordum'

Fulin taciz mesajını ifşa etti! 'Köye gelin gidiyordum'

26.05.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yeni klibi için Kilyos'ta kamera karşısına geçen Fulin Şingirik, çekimler sonrası beğendiği şarkılar sourulunca meslektaşlarını hedef aldı. Geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yüzlerce evlilik teklifi aldığını itiraf eden genç şarkıcı, bazı takipçilerinden taciz mesajları aldığını vurgularken, bir köy ağasının mesajını da ilk kez açıkladı.

Fulin taciz mesajını ifşa etti Köye gelin gidiyordum

Fulin, yeni şarkısı 'Merkür' için kamera karşısına geçti. Önceki gün Kilyos sahilinde gerçekleşen çekimlerde senaryo gereği denize giren şarkıcı, dalgalar karşısında zor anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Klip çekimi sonrası basın mensuplarının sorularına cevap veren ünlü isim, ''Çok eğlenceli ve bir o kadar güzel bir şarkı Merkür. Müzikseverlerin beğeneceğinden şüphem yok'' dedi.

Fulin taciz mesajını ifşa etti Köye gelin gidiyordum

"AYNI FABRİKADAN ÇIKMIŞ GİBİ"

Son zamanlarda beğendiği şarkılar sorulan Fulin, ''Akılda kalan hiçbir şarkı yok. Hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi birbirinin kopyası'' açıklamasını yaptı.

Fulin taciz mesajını ifşa etti Köye gelin gidiyordum

"İNGİLİZCE İKİ CÜMLEYİ BİR ARAYA GETİREMİYORLAR"

Birçok ünlü ismin Eurovision yarışması hakkındaki açıklamaları sorulan 28 yaşındaki şarkıcı, ''Herkes Türkiye'yi temsil etmek için bu anlamda açıklamalar yapıyor ama ülkemizi temsil etmek o kadar basit bir durum değil. Daha İngilizce iki cümleyi bir araya getiremeyen isimler ülkemizi temsil etmek istiyor. Türkiye'yi temsil edecek kişi tam anlamıyla donanımlı bir isim olmalı. Bu sene de katılmadık yarışmaya da bu iddialı sözler son buldu çok şükür'' ifadelerini kullandı.

Fulin taciz mesajını ifşa etti Köye gelin gidiyordum

Haberin Devamı

"EVİNDEN, ARSLARINDAN, HAYVANLARINDAN BAHSETTİ"

Sosyal medya üzerinden sık sık taciz mesajları aldığını belirten Fulin, "Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Ben bir ara bir köye gelin gidiyordum. İsim vermeyeyim ama Anadolumuzun bir köyünden oturan bir zat mesaj atmıştı. Köyün ağası sanırım ki bana evinden, arsalarından ve hayvanlarından bahsederek evlenme teklifi etmişti. Güldüm geçtim ne diyeyim'' şeklinde konuştu.

Fulin taciz mesajını ifşa etti Köye gelin gidiyordum

"LAHMACUN DEĞİL, SUSHİ YİYORUM"

Yatil planları ve Bodrum'da lahmacun fiyatlarının 450 TL olması hakkında düşüncesi sorulan şarkıcı, ''Açıkcası yazı çalışarak geçirmeyi planlıyorum. Sahne programlarıma göre şekil alacak. Ben lahmacun değil, sushi yiyorum. O mekanda lahmacun yiyen düşünsün. Şaka bir yana ben zaten yemek yemeyen birisiyim. Gördüğünüz üzere sıfır bedenim. O yüzden bu soruyu pas geçiyorum" yanıtını verdi.